Skip to main content

Danske drenge bag sejr til IFK Göteborg

| Administrator | Nyheder 2009

Sejre til Sävedalens AIK & IFK Göteborg i fantastisk Spring Cup stafet

Der var spænding til det sidste, da orienteringseliten i dag konkurrerede i stafet – afslutningen på en stor orienteringsweekend i Nordsjælland. Begge eliteklasser blev endog meget hårde konkurrencer, hvor der lige til de sidste var mange hold med i kampen om den eftertragtede sejr i årets første store klubkonkurrence.

2 x Christian, henholdsvis Christensen og Nielsen var med på holdet fra IFK Göteborg, som i en vanvittig afslutning v. Jonas Pilblad havnede øverst på præmieskammelen. Der var ikke mindre end 6 hold indenfor 36 sekunder, med prominente verdensstjerner som Matthias Merz, Scott Fraser, Jamie Stevenson, Dmitry Tsvetkov og verdensranglistens nr. 1. Daniel Hubmann med i den afgørende kamp på de sidste poster i det lynhurtige kystteræn. De to danske landsholdsløbere og deres svenske klubkammerater strålede, forståeligt nok, om kap med forårssolen efter den tætte, tætte afgørelse.

Hos kvinderne var det rent danske hold, Ulricehamns OK, med Ida Bobach, Signe Klinting og Maja Alm, længe med i kampen om sejren. Trods en god indsats af de unge danske piger, hvoraf to stadigvæk er juniorer, måtte de se sig besejret af svenske Sävedalen AIK med sølle 42 sekunder. Sidstetursløberen Maja Alm var længe sammen med Sävedalens Camilla Berglund, på den afgørende sidstetur, men måtte konstatere at en lang gafling sidst på banen afgjorde stafetten til den svenske piges fordel.

Resultater:

Womens Open

1. SWE – Sävedalens AIK ( Jahren, Magnusson, Berglund)\t2:22:01
2. SWE – Ulricehamns OK (Bobach, Klinting, Alm)\t\t2:22:43
3. FIN – Turun Suunnistajat (Holmström, Salmi, Stalder)\t2:24:01

Mens Open

1. SWE-IFK Göteborg (Christensen, Haldin, Nielsen, Pilblad)\t3:25:38
2. FIN- Rajamäen Rykmentti (Vaher, Tervo, Vähänen, Merz)\t3:25:46
3. FIN- T. Metsänkävijät (Bertuks, Mukhidinov, Hämälistö, Fraser) 3:25:51

Yderligere resultater via link herunder.http://www.springcup.dk