Skip to main content

Signe Søes suveræn vinder af Spring Cup

| Administrator | Nyheder 2009

Signe vinder med næsten 5.minutter i årets første internationale styrkeprøve

Tisvilde Hegn var i dag arena for nogle af Verdens bedste orienteringsløbere. Hele 1.200 løbere fra 16 nationer var samlet til dagens World Ranking Event. Løbet var desuden første afdeling af Combineering-Cup & Trimtex Cup, som udgør grundlaget for den nationale junior og seniorrangliste.

Signe Søes leverede igen i dag en toppræstation. ”Jeg havde lidt problemer ude i klitterne og i de diffuse grænser mellem tæt og åben skov – ellers er det gået ret godt”, fortalte en tilfreds Signe efter hendes suveræne sejr. Hele 5 minutter ned til de to næste, den schweiziske landsholds pige Vroni König-Salmi og svenske Camilla Berglund, som delte andenpladsen, giver et fingerpeg om, hvor godt løbende Signe Søes er for tiden. Glædeligt var det desuden at konstatere at landsholdskammeraten, unge Maja Alm, erobrede en 4. plads blandt de 80 startende elitepiger.

Hos herrerne vandt ungarske Adam Kovacs, som løber for svenske OK Pan Kristianstad med bare sølle 6 sekunder foran verdens ranglistens nr. 1 - Daniel Hubmann fra Schweiz. En glædelig overraskelse var super sympatiske Christian Christensen, der som bedste dansker fik en 4.plads og en masse gode point til Verdensranglisten. På spørgsmålet om hvor god dagens tur i skoven havde været på en skala fra 1 – 10? svarede Christian prompte ”10”. Christian Christensen løber for svenske IFK Göteborg var bare lidt over et minut fra sejren.

Resultater:

Dame Elite\t9.600 meter\t19 poster

1. Signe Søes\t\tIFK Lidingö\t\t53:33
2. Vroni Köni-Salmi\tTurun Suunnistajat\t58:28
2. Camilla Berglund\tSävedalens AIK\t58:28
4. Maja Alm\t\tUlricehamns OK\t60:35

Herre Elite\t13.600 meter\t25 poster

1. Adam Kovacs\tOK Pan Kristianstad\t62:57
2. Daniel Hubmann\tKristiansand OK\t63:03
3. Matthias Merz\tRajamäen Rykmentti\t63:15
4. Christian Christensen\tIFK Göteborg\t64:00

Yderligere resultater via link herunder.

http://www.springcup.dk