Skip to main content

Vil du på juniorlandsholdet?

| Administrator | Nyheder 2008

Tid for interessetilkendegivelse for en plads i Junioreliten 2009

Det har været en af de allerstørste sæsoner i dansk juniororientering. Da sæsonen snart er slut, er det tid til at rette blikket fremad mod 2009. Interessetilkendegivelsesskemaet for deltagelse i junioreliten, er udsendt til en række unge talenter – har du ikke modtaget det, er du velkommen til at henvende dig, som beskrevet herunder.

Grundlaget for juniorlandsholdets succes og forhåbentlig fremtidige resultater er talenterne ude i orienterings Danmark. Jeres orienterings-karriere startede sandsynligvis i den lokale klub, og med optagelsen i TKC har du sikkert allerede taget de første skridt mod at blive eliteidrætsudøver. Nu har du muligheden for at tage endnu et skridt, ved at tilkendegive din interesse for optagelse i Dansk Orienterings Forbunds Juniorelite.

Optagelse i Junioreliten er en ære, og bliver du optaget, så bør du være stolt og glad. Indenfor rammerne af Junioreliten, vil du blive hjulpet af et højt kvalificeret trænerteam, og opleve spændende samlinger og træningslejre i både Danmark og i udlandet. Du vil opleve et udfordrende miljø, der hele tiden vil hjælpe dig med at udvikles som orienteringsløber, og et stærkt socialt sammenhold i gruppen.

Afleveringsfristen er søndag d. 26/10 2008 pr. brev eller e-mail til Lars Lindstrøm. Du får skemaet ved at ringe eller sende en mail til Lars Lindstrøm. Telefon 41 96 93 73 mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

De endelige juniorlandshold for 2009 vil blive offentliggjort på DOFs hjemmeside d. 4/11 2009, men inden da vil interesserede løbere blive informeret personligt