Skip to main content

En tæt afgørelse i COWI-ligaen

| Administrator | Nyheder 2008

Tisvilde Hegn OK vandt knebent foran Silkeborg OK

På forhånd havde Tim Falck Weber udnævnt OK Pan til at være nærmeste konkurrent, men de blev blot nummer fire i årets finale. Til gengæld var konkurrencen med Silkeborg så tæt, at det var nødvendigt at vente på de sidste løbere før sejren var klar. Blot to point skilte de to klubber, og var der vippet bare et point til Silkeborg, så var det endt med en delt førsteplads.
Om morgenen så det ellers ud til, at vejret kom til at spille en stor rolle. Med udbredt regn kunne afgørelsen i finalen mere være et spørgsmål om, hvem der ikke dukkede op, end om hvem der løb godt eller dårligt. Det var dog ikke "Ej start", der prægede resultatlisten, og de fremmødte over 400 deltagere fra de seks klubber fik en tur i fint vejr. Næsten præcis kl. 10 stoppede regnen og en times tid efter begyndte solen at titte frem. Det betød, at det langt fra var så surt at stå på stævnepladsen i Hjermind Skov, som man kunne have frygtet. Randers OK havde fundet et idyllisk sted ved Jægerhytten og havde lagt nogle udfordrende baner, hvor de fleste fik både bakketur nok og vand nok i skoene. For selv om regnen var stoppet, var skoven fortsat meget våd.
Men der skulle som sagt ventes på de sidste løbere før resultatet lå klart, og Tisvilde Hegn kunne lade propperne springe på de - fornuftigt nok, viste det sig - medbragte flasker champagne.

Resultat


Tisvilde Hegn OK: 10 point
Silkeborg OK: 8 point
FIF Hillerød: 6 point
OK Pan Århus: 4 point
Odense OK: 2 point
OK SNAB: 0 point

http://www.randers-ok.dk/lob/20081005/indbydelse.html