Skip to main content

Juniorløberen Maja Alm Danmarksmester!

| Administrator | Nyheder 2008

Hos herrerne vandt Christian Nielsen fra Faaborg OK

I strålende efterårssolskin var der flotte rammer for dagens DM stævne på Rømø. Over tusinde orienteringsløberne havde i dag indtaget den sydlige del af Rømøs krævende skov & klitterræn.

I dameeliteklassen var der på forhånd set frem til en dyst mellem Danmarks pt. bedste juniorpige Maja Alm og Danmarks VM-stjerne, 25 årige Signe Søes. Maja Alm løb et godt løb og kunne i mål kun vente i spænding på Signe Søes. Tiden gik og det viste sig at Signe Søes havde lavet for mange store fejl i det tætte fyrrekrat. Signe sagde efter løbet; ”jeg har lavet for mange fejl og er derfor ikke overrasket over at blive slået i dag”. Maja Alm som løber for den arrangerende klub, HTF Haderslev, var lykkelig for sejren, der lover virkeligt godt hendes fremtidige karriere. Næste år rykker Maja op i seniorklassen og dagens løb viste, at hun har gode muligheder for topplaceringer også som senior. Signe Søes endte på bronzepladsen og måtte dermed også se sig besejret af Tenna Nørgaard Landsperg fra Tisvilde Hegn OK, som overraskede positivt og kunne tage hjem til Nordsjælland med en sølvmedalje i bagagen.

I Herreklassen blev dagens guldmedalje vundet af sympatiske Christian Nielsen fra Faaborg OK. Christian har været skadet i en lang periode og sejren i dag var et dejligt lyspunkt for ham. ”Jeg har løbet disciplineret og ikke lavet de store fejl på dagens rute” sagde Christian da guldmedaljen var i hus. Det var dog helt tæt løb mellem Christian og hans navnebror & landsholdskammerat med efternavnet Christensen fra OK Pan Århus. Efter en konkurrence tid på over en time og fyre minutter var Christensen bare sølle 4 sekunder efter Nielsen i mål. Tredjepladsen og bronzemedaljen gik til Mikkel Lund fra Faaborg OK.


Resultater:

Damer: \t9.100 meter 22 poster

1.\tMaja Alm\t\t\tHTF Haderslev\t1:07:52
2.\tTenna Nørgaard Landsperg\tTisvilde Hegn OK\t1:08:48
3.\tSigne Søes\t\t\tOK Pan Århus\t1:11:18

Herrer:\t16.500 36 poster

1.\tChristian Nielsen\t\tFaaborg OK\t\t1:42:02
2.\tChristian Christensen\t\tOK Pan Århus\t1:42:06
3.\tMikkel Lund\t\t\tFaaborg OK\t\t1:44:36

\t\t
Se lækker reportage fra TV2 Syd:
Link: http://www.tv2regionerne.dk/?id=443746&r=1


Se resultater fra alle klasser og meget mere på løbets hjemmeside - link herunder.http://dm.okhtf.dk/