Skip to main content

Sekunderne var med Jamie Stevenson ved DM-Mellem

| Administrator | Nyheder 2008

Rasmus Djurhuus førte med 3 sekunder bare 200 meter fra mål!

Stevenson fra Tisvilde Hegn OK er reagerende verdensmester i orientering – i sommers vandt han guld med sine holdkammerater fra Storbritannien – i dag kunne han føje endnu et dansk mesterskab til hans flotte sejrsliste.

Herrernes konkurrence blev en spændende affære. Danske Rasmus Djurhuus fra FIF Hillerød så ud til at kunne trække det længste strå. Rasmus var således i front med 3.sekunder på næstsidste post, men bare 200 meter senere på målstregen, måtte han konstatere at Stevenson havde hurtigere tider på de sidste to stræk og i mål var foran med 7. sekunder.

”Jeg har ikke løbet optimalt i dag” var kommentaren i mål fra både Stevenson og unge danske Djurhuus. De mente begge at have lavet fejl på ca. 1 minut på den 6.700 meter lange rute i Borup Skovene.

Tredjepladsen gik til ”gamle” Allan Mogensen fra Farum OK. Mogensen har alderen til at løbe i old boys klassen, da han er fyldt 40 år – vor tidligere VM 1ér fra 1993 lader sig bare ikke mærke af alderen og var bare 15 sekunder fra at blive dansk mester!

Hos damerne var der igen spænding om sejren. Danmarks VM 5ér Signe Søes var aldeles for suveræn. Signe Søes stiller op for OK Pan Århus og i dag kunne hun tage en sejr på næsten 5 minutter med hjem til Jylland. Sølv gik til veteranen Dorte Dahl fra FIF Hillerød (som også har alderen til at løbe i old girls klassen). Bronze vandt Masha Semak fra Farum OK bare 4 sekunder fra sølvmedaljen.

Resultater:

Damer\t4.600 meter\t16 poster

1.\tSigne Søes\t\tOK Pan Århus
2. \tDorte Dahl\t\tFIF Hillerød Orientering
3. \tMasha Semak\tFarum OK

Herrer\t6.700 meter\t18 poster

1.\tJamie Stevenson\tTisvilde Hegn OK
2.\tRasmus Djurhuus\tFIF Hillerød Orientering
3.\tAllan Mogensen\tFarum OK

Der var i alt over 600 løbere til start ved dagens DM-Stævne – Stor tak til Køge OK for en fantastisk dag i Borup Skovene.

Link til resultater med mere herunder

http://www.koegeok.dk/DM_2008/dm_mellem_2008.htm