Skip to main content

Endnu en topplacering til Signe Søes

| Administrator | Nyheder 2008

Nr. 9 ved aftenens VM revanche - World Cup i Sverige

Årets niende afdeling af World Cuppen blev afviklet her til aften i den svenske skisportsby Sälen. Denne første revanche for sidste uges VM i Tjekkiet havde seks danske VM-løbere til start. Banerne tog udgangspunkt på toppen af en ski bakke og der var godt underholdning til de mange tusinde tilskuere på fjeldet denne aften.

Signe Søes lavede endnu en top 10 placering i et stjernespækket startfelt – det er ved at blive en rigtig god vane. Signe var godt tilfreds med sin placering. ”Jeg lagde roligt ud for ikke at lave fejl i starten – det var en god taktik og 9. pladsen er jeg rigtig glad for” fortalte Signe fra en solbeskinnet arena mit på skibakken.
I den samlede stilling ligger Signe nu nr. 8.

Herrerne blev løbet bagud på denne World Cup sprint. Kun Mikkel Lund & Christian Christensen fik værdifulde point til den samlede stilling. Mikkel fortalte efter løbet at der i aften var tale om en ultra kort kortdistance i hårdt skovterræn og det sikkert var en del af grunden til at kun to danske herrer høstede point.


Dagens resultater.

Damer:

1.\tAnne Margrethe Hausken \tNorge \t 14:16
2.\tAnnika Billstam \tSverige \t 14:27
3.\tMinna Kauppi\t\tFinland \t 14:38
9.\tSigne Søes \t\tOK Pan Århus\t 15:23


Herrer:

1.\tPeter Öberg \t\tSverige\t14:21
2. \tMatthias Merz \tSchweiz \t14:29
3.\tThierry Gueorgiou \tFrankrig \t14:30
31. \tMikkel Lund \t\tFaaborg OK\t15:47
39. \tChristian Christensen \tOK Pan Århus\t15:57
47. \tTue Lassen \t\tFaaborg OK\t16:22
53. \tChristian Nielsen \tFaaborg OK\t16:38
54.\tRasmus Søes \tFarum OK\t16:39.

I morgen løbes 10. afdeling i fjeldterrænet. Der løbes langdistance – med parvis start. Distancen hvor Signe Søes i lørdags fik sin hidtil bedste VM placering med en 5. plads. Signe føler sig frisk og glæder sig til et hårdt race mod hendes rivaler fra VM..
Link til O-ringen findes herunder.
http://www.oringen.se