Skip to main content

Signe Søes nr. 5 i verdens hårdeste stafet

| Administrator | Nyheder 2008

Svenske Lena Eliasson løb Stora Tuna OK til sejren i årets 10-Mila

357 af verdens bedste dameklubhold leverede en fantastisk spændende afslutning på årets 10-mila i skovene omkring Rosersberg Slot, 30 km. nord for Stockholm.


Danske Signe Søes var med på holdet fra IFK Lidingö, som længe så ud til at trække det længste strå, men til slut måtte tage til takke med en 5.plads bare 30 sekunder fra sejren.


Signe løb den 4. af i alt 5. ture for sin svenske storklub. ”Jeg lavede en stor fejl på en enkelt post – det var bare for ærgerligt! – jeg tror jeg tabte over 2 minutter på det” sagde en synligt påvirket Signe lige efter løbet. Signe sendte sin klubkammerat Annika Billstam ud som nr. to, på den afgørende sidstetur, bare nogle sekunder efter den førende Inga Kazlauskaite fra OK Linné.


Signe var selv sendt af sted på 4. turen, alene i spidsen, lidt over 2 minutter foran de jagende konkurrenter og tabte altså en enkelt placering på hendes tur. Klubkammeraten Annika Billstam kæmpede sig tilbage i teten, og lå forrest halvvejs på den afsluttende etape, men desværre holdt kræfterne ikke hele vejen hjem.


Bedste danske klub blev Farum Tisvilde/Spring Cup, som leverede en flot præstation med en 63. plads 25:21 min. efter vinderne.


Link til 10-Milas hjemmeside med alle resultater fra dagens konkurrencer nederst.


Herrernes stafet starter i aften kl. 22. Du kan følge den ”live” hele natten via web-tv – brug linket herunder.


Resultat:

Dame Elite\t5 - Ture\t

1.\tStora Tuna OK\t\t\tSverige\t\t 3:25:16
2.\tSödertälje-Nykvarn \t \tSverige\t\t14 sek. efter
3. Bækkelaget SK \t\t\tNorge\t\t16 sek. efter\t
4. \tSoik Hellas 1 \t\t\tSverige\t\t26 sek. efter
5.\tIFK Lidingö SOK 1\t\tSverige\t\t30 sek.efter
63.\tFarum Tisvilde/Spring Cup\tDanmark\t\t25 min. 21 sek. efter

http://www.10mila.se/2008