Skip to main content

Odense vinder igen 1. division

| Administrator | Nyheder 2008

Snab sikker toer - og bøllebank til Kolding.

Såvel Snab som HTF stillede i stærkeste opstilling til søndagens divisionsmatch i første division i Kirkeby, nord for Svendborg. Ikke færre end 63 løbere stillede begge klubber med – Snab for at fastholde det gode udgangspunkt med andenpladsen fra for fjorten dage siden i turneringens første afdeling, HTF for at revanchere den ubehagelige og uvante bundplacering.

Det lykkedes også for begge klubber – næsten. Men Odense var alligevel for stor en mundfuld. Selv om den indbyrdes afstand ikke var stor, vandt Odense sine tre matcher. HTF vandt over Snab. Derimod gjorde Kolding en meget bleg indsats med kun 21 løbere, så det blev til bøllebank.

Måske er det ikke så bemærkelsesværdigt at Odense igen slog de andre klubber i 1. division. Men Snab har bidt sig fast efter den første match i Jelling for to uger siden. Ganske vist tabte klubben denne gang til HTF, men sammenlagt bliver Snab nr. 2, og er dermed sikret plads i landsfinalen og i første division til næste år. I stedet bliver det HTF og Kolding som skal i op-og-ned-match mod de to stærkeste 2.divisionsklubber.

Match  1: Ok H.t.f.  - Ok Snab    106,0 - 98,0
Match 2: Ok H.t.f. - Kolding Ok 137,0 - 40,0
Match 3: Ok H.t.f. - Odense Ok 91,0 -109,0
Match 4: Ok Snab - Kolding Ok 134,0 - 41,0
Match 5: Ok Snab - Odense Ok 95,0 - 98,0
Match 6: Kolding Ok - Odense Ok 38,0 -121,0


/Søren Kjær