Skip to main content

Preben Staun blev 60+

| Administrator | Nyheder 2008

Næstformand i Danmarks Idræts-Forbund og Dansk Orienterings-Forbunds kontaktperson i DIF's bestyrelse, Preben Staun, fylder i dag 60 år.

Der var stort rykind i Vildbjerg Sports- og Kulturcenter i dag. Anledningen var en fortjent hyldest fra Danmarks Idræts-Forbund til næstformand Preben Staun.

Mange kender Preben fra vores repræsentantskabsmøder, som hen flere gange har taget sig tid til at besøge. Det skete senest i år, hvor Preben gav repræsentantskabet et spændende oplæg om de nye kommuner og de nye muligheder.

”For selvom han er håndboldspiller og kommer fra KFUM idrætsforbund, har han formået på sin jævne og ligefremme jydske facon, at fange interesse og vise nærvær overfor et lille specialforbund som vores”, fortæller Helge Søgaard til hjemmesiden og fortsætter.

”Preben er ikke bare jyde, men også sej. Da han tabte formandsvalget sidste år til Niels Nygaard, var han stærk nok til at holde fast og vinde næstformandsposten. Og det nyder vi godt af i Dansk Orienterings-Forbund.”

”For at sikre et yderligere dobbeltskridt i den rigtige retning, blev gaven til Preben Staun i dag en lille hårdfør og nøjsom bjergfyr. Den vil utvivlsomt stortrives i den magre jord i Vestjylland. Et første lille bidrag til en hel skov, som i dagens anledning var pyntet med 6 miniskærme. For træet kunne jo lige så godt vænne sig til det med orientering lige fra starten.

Og indtil skoven er vokset op, kan miniskærmene jo bruges til små orienteringslege. Det kan fint ske hjemme i haven med børnebørnene.” sluttede formand Helge sin lille overrækkelsestale til fødselaren.

Læs mere om DIF - vores moderorganisation og hovedsponsor - via link

http://www.dif.dk/