Skip to main content

Ny bog

| Administrator | Nyheder 2008

En ny dansk bog om orienteringsløberens udvikling er udkommet idag.

Det sker ikke hver dag. Men nu sker det igen. Vi har fået en ny bog skrevet på dansk om orientering. En opdateret og helt gennemarbejdet bog, der handler om det at blive en bedre løber, leder og træner.

Bogen er i flotteste udstyr og fortjener stå på enhver boghylde i et danske orienteringshjem. Den støttes af et flot materiale på Internettet og er gennem illustreret med tegninger, billeder og kort i de flotteste farver.

Og i marts måned er der et særligt godt tilbud – Brug det.

Om bogen hedder det:

”Talentets udvikling - fra nybegynder til ekspert”
Bogen er skrevet til den træner, leder, forælder eller udøver, der ønsker at få den nyeste viden om teknikken, fysiologien og psykologien i orientering.

Bogen er flot illustreret og viser på en enkel og overskuelig måde, hvordan udviklingen af en orienteringsløber fra nybegynder til ekspert foregår.

Bogen er skrevet af fagfolk, men i et sprog der gør den tilgængelig for alle. Bogens henvisninger til trænerkatalogets 70 øvelser på Internettet giver dig og din træner et godt redskab til at planlægge den daglige træning.

Göran Andersson, norsk landstræner skriver følgende om bogen:

”Sitter en kväll uppkrupen i soffan, har hällt upp nykokt kaffe i koppen och börjar först läsa lite förstrött i den nya danska tränarboken. Upptäcker efter en stund att kaffet är kallt, min käresta har gått och lagt sig och jag är redan på sidan 63. Jag är fast, jag kan inte släppa boken ur min hand. Boken är fängslande.
Fakta, idéer och resonomang serveras som en bästa måltid i kungligt sällskap. Jag får inspiration, jag blir motiverad och jag blir framför allt uppmuntrad och nyfiken att praktisera den kunskap som flödar ur boken.
Kväll har blivit natt och det har redan börjat ljusna och jag läser sista sidan. Läs denna bok du också men strunta i kaffet, det blir ändå inte uppdruckit.”
Göran Andersson, landstræner i Norge.


Læs om hvor og hvordan du kan købe bogen via link

http://www.do-f.dk/nyheder/news.cgi?id=3578