Skip to main content

Voksentræf med vokseværk

| Administrator | Nyheder 2008

28 deltagere har meldt sig til breddeudvalgets og kredsudvalg Syds 2. voksentræf i år.

28 deltagere har meldt sig til breddeudvalgets og kredsudvalg Syds 2. voksentræf i år. Det ligner en rekord.

For 14 dage siden var temaet: ”Voksentræf i bakker”, hvor lidt over 20 deltagere fra 7 forskellige klubber havde sat hinanden stævne i Nørreskoven i Vejle. Her havde Henrik Nygaard Jensen fra Snab stået for øvelserne i skoven.

Temaet for lørdagens voksentræf er: Klitorientering. Og målgruppen er de voksne, der gerne vil blive lidt bedre til lige den udfordring.

”Hvorfor er det kun børn og unge der skal have et kursustilbud. De kommer jævnligt på U kurser for at lære nyt og mærke det gode samvær på tværs af klubberne.” siger Mogens Nielsen fra Kredsudvalg Syd til hjemmesiden.

”Vi mener der er god mening i at lave disse endags tilbud regionalt, og tilmeldingen viser at klubberne både fra Nord og Sydkredsen er gode til at bakke op om ideen. – Og det slutter ikke hermed. – Vi planlægger yderligere to voksentræf her i foråret. Først et i MTB-O og så senere i Sprint. ” slutter Mogens.

Lørdagens voksentræf tager udgangspunkt i OK West’s klublokaler i Vrøgum. Her mødes deltagerne til morgenkaffe og lidt teori. Derefter går turen til Vejers Klitplantage, hvor der er 4 små øvelser, man kan prøve kræfter med.

Det gælder øvelser i at holde sig på den rigtige side at klitterne, gå lige på og ikke mindst 2 øvelser i det sværeste ved klitorientering – Nemlig orientering i overgangene mellem det gule, grønne og hvide på kortet.

Madpakken nydes – og dagen slutter med deltagelse i OK West’s træningsløb i Bordrup Plantage.

http://bredde.do-f.dk/log/subpages/2008_voksentræf_klitter.pdf