Skip to main content

394 nøglepersoner

| Administrator | Nyheder 2008

Gert Pedersen, Kredsudvalg Syd har for planudvalget tidligere lavet en oversigt over de nøglepersoner, der bærer vores stævner.

394 nøglepersoner

Gert Pedersen, Kredsudvalg Syd har for planudvalget tidligere lavet en oversigt over de nøglepersoner, der bærer vores stævner. Nu er den klar i en ny og meget nyttig udgave, idet den er sorteret efter navn.

Han fortæller i sin mail at: ”… der er 394 personer på listen.

De 255 har kun været involveret i ét stævne på disse ledende poster, og det betyder, at 139 i 2007 har haft ledende poster i flere arrangementer, Altså 139 gengangere.

Iblandt disse gengangere skiller enkelte sig ud og det er måske værd at nævne, at 2 af de NOC ansvarlige: Tom Neesgaard og Miriam Asvarisch har haft kraft og overskud til ud over NOC 2007 at stå som stævneleder ved 1 A- og 1B stævner, banelægger ved et C stævner og dommer i både A- og B stævner. En kæmpe kraftpræstation.

Der ud over har kredsudvalgsformanden for Nordkredsen, Lars Ole Koop, rekorden, idet han har været involveret i 11 stævner. Alle som dommer.

Endelig kan Per Eg Pedersen udpeges til at være den mest bredtfavnende: Han har haft samtlige ledende funktioner, indbefattet 2 gange stævnelederfunktionen.


Herfra tak til Gert for hans oversigt, som ligger på planudvalgets hjemmeside og kan hentes herfra. Det er nyttig, hvis du har behov for at finde et emne til en dommer eller en kontrollant.

Og ikke mindst tak til de 394, der påtog sig ansvaret og bar vores stævner i 2007.

http://plan.do-f.dk/log/subpages/2008_noglepersoner_alfabetisk.pdf