Skip to main content

Tre i en

| Administrator | Nyheder 2007

Det sidste nummer af orientering.dk i nuværende form er skrevet, trykt og sendt.

Midlertidig redaktørvikar, Søren Munthe, skriver i orientering.dk nr. 4:

"Dette nummer af orientering.dk er en gavepose med tre gode tilbud til de lange vinteraftner.

På det fine, glittede papir findes kort, baner, vejvalg og mellemtider fra en række spændende løb i efteråret.

Tænd lyset, læn dig tilbage og studer, hvordan de rigtig gode klarer udfordringerne. Måske er der noget at lære og i hvert fald lidt underholdning for den indviede. Læg mærke til at Jamie Stevenson inde i bladet kommenterer sit vejvalg til DM Lang.

Tak til alle løberne for at stille deres vejvalg til rådighed og til Flemming Nørgaard for det store arbejde med at samle kort, indtegne vejvalgene og gøre det hele klar til tryk.

Det lille hæfte ”Værd at vide om orientering til fods” er en lille gave til dig, som du kan læse og gemme, eller give videre til en ny.

Hæftet er udgivet i Planudvalgets lille serie af småtryk om orientering. Det er ikke et instruktionshæfte i orienteringsteknik, men en vejledning i de regler, der gælder for dig som deltager i stævner og konkurrencer.

Du får 28 sider med billeder, tekst og kort, som du bør kende. Vidste du f.eks. at signaturer, der er helt ens, har helt forskellig betydning for dig, alt efter om du løber mellemdistance eller sprint? Eller at det er tilladt at ”kroge” en anden deltager, hvis løbet har samlet start eller jagtstart?

Der er sikkert andre ting, du får lært, når du kikker hæftet igennem.

Endelig er der bladet, som du sidder og læser i. Det er sidste blad i dette layout. Der er et nyt blad på vej på den lange rejse fra ide til færdigt tryk. Lige nu handler det vist om at få visioner og økonomi til at hænge sammen – en øvelse, der før er mestret i dette forbund, så mon ikke det også lykkes denne gang.

Det er også sidste nummer med redaktørvikaren. Det har været sjovt og spændende at holde rattet igen, og jeg ønsker den kommende redaktør – hvem det så end måtte blive – god vind.

Hvis du gerne vil have et godt blad, så prøv at give den kommende redaktør ”noget at arbejde med”:

Fortæl når der sker noget spændende i din klub – det er jo ikke noget, der bliver skrevet på himlen af sig selv.

Skriv når du har noget at fortælle. Man kan ikke se på din næse, at du går med en god historie inde bag pandeskallen.

Fortæl hvad du mener om bladet. Det er ret sikkert, at bladet bliver bedre, hvis der er mere 3 ud af 6000 læsere, der gider både at forholde sig til indholdet i bladet og sige det til redaktøren - gerne venligt og konstruktivt.

I denne sammenhæng vil jeg gerne bringe en tak til Helge, Søren og en desværre anonym kvinde, som har været så venlige at give feedback på forrige nummer.

Pøj – pøj

Søren Munthe
Redaktørvikar


Hvad der skal ske fremover afgøres af HB på mødet i den 6. december 2007.

Læs projektgruppens medieplan, der er lagt i hørring, via link her:

http://www.do-f.dk/forbund/dok/forslag/

http://www.orienteringsløb.dk/2007_4.pdf