Skip to main content

Junioreliten 2008

| Administrator | Nyheder 2007

Den nye Juniorelite er nu udtaget og er klar til at møde de kommende udfordringer med stor motivation og engagement.

Dansk Orienterings-Forbunds juniorelite har gennem de sidste to sæsoner været blandt verdens absolut bedste. Miljøet i gruppen er vigtig for udviklingen, og netop der findes meget af forklaringen på den store succes. Niveauet er hævet markant, og løberne ved og tror på at de i fællesskab kan præstere noget ekstraordinært. Det viste de i 2007, og nu er den nye gruppe parat til at arbejde stenhårdt videre mod næste mål, Junior-VM 2008 i Gøteborg.

For første gang i flere år består Junioreliten i det kommende år af flere piger end drenge. Gruppen består i 2008 af 4 drenge og 6 piger:

Søren Bobach, Silkeborg OK
Rasmus Folino, FIF Hillerød\t\t
Rasmus Kiilerich Kragh, Skive AMOK\t
Rasmus Thrane, Søllerød OK\t\t

Maja Alm, OK-HTF
Camilla Bergmann, Allerød OK
Ida Bobach, Silkeborg OK
Marie Hauerslev, OK Pan
Signe Klinting, FIF Hillerød
Zenia Hejlskov Mogensen, St. Binderup OK

Nye i Junioreliten er Marie Hauerslev, OK Pan, Zenia Hejlskov Mogensen, St. Binderup OK og Rasmus Thrane, Søllerød OK. Alle tre har gennem hele den forgangne sæson imponeret stort, og vist at de alle tre besidder et stort engagement og potentiale.

Juniorlandstræner, Lars Lindstrøm udtaler: ”Det er glædeligt at se hvor stor en bredde der findes i dansk juniororientering, specielt på pigesiden. De 10 løbere vi nu har udtaget er ikke de eneste der kan og vil i dansk juniororientering. Lige udenfor gruppen står flere piger og drenge, der alle har potentiale til at komme med på Junior-VM. Det ser bestemt lyst ud i et Junior-VM 2010 perspektiv”

Som tidligere udmeldt består lederteamet bag Junioreliten 2008 af fire yderst kompetente personer. Det bliver en god blanding af nye og rutinerede kræfter. Julie Larsen har gennem hele sæsonen hjulpet med i det gamle lederteam, og har vist sig som en meget vigtig og samlende person for gruppen som helhed. Som en naturlig konsekvens heraf er hun nu officielt holdleder for Junioreliten.

Lederteamet i 2008:
Lars Lindstrøm, FIF Hillerød – Juniorlandstræner
Mads Ingvardsen, Farum OK – Teknisk/Mental træner
Sune Jørgensen, Farum OK – Fysisk træner
Julie Larsen, Tisvilde Hegn OK – Holdleder

Eventuelle spørgsmål til gruppesammensætningen eller andet, bedes rettet til Juniorlandstræner Lars Lindstrøm på telefon 23 71 07 46, eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


http://blog.junioreliten.dk/default.asp