Skip to main content

Danmark står stærkt

| Administrator | Nyheder 2007

IOF Foot O Commission har valgt at bruge 3 danske som ....

IOF Foot O Commission har valgt at bruge 3 danskere som Senior Advisors ved de kommende års store internationale events.

Det drejer sig om Karl Johan Klemmensen, der er udpeget som IOF kontrollant på WCup finalen i Schweiz 2008, Finn Blom, der er IOF kontrollant på WCup afdelingen i Norge 2008 og Flemming Nørgaard, der skal løse samme opgave ved WCup i Finland 2009. Sidstnævnte stævne er samtidig udnævt til at være NOC 2009.

”Det er faktisk flot, at vi som et lille land er så godt repræsenteret i disse funktioner.” fortæller Ove Gasbjerg, der er vores faste repræsentant i IOF Foot O Commission til hjemmesiden.

”Vi har gode traditioner og et godt ry for at lave gode solide internationale stævner, og det er godt, når vi fra Danmark på denne måde er med til at præge udviklingen i international orientering.”

”Jeg håber det måske kan give inspiration til at få andre danske ledere til at melde sig til IOF Senior advisor Clinic, der holdes i Brøndby den 8.-9. marts 2008. Arbejdet som IOF kontrollant er krævende, men giver samtidig unikke oplevelser ude i verden. Men sådan er vilkårene, når man som frivillig ulønnet leder vælger at påtage sig et stort ansvar for andres oplevelser”, slutter Ove.

Se den foreløbige indbydelse til IOF Senior Advisor Clinic i Brøndby via link


http://www.do-f.dk/forbund/2007_IOF_Cnicic_preliminary.pdf