Skip to main content

Gallerne vandt stort

| Administrator | Nyheder 2007

30 ungdomsløbere til Gallerfest i Nordkredsen

Lørdag den 29. september stod der Gallerfest på programmet i Nordkredsen. Et ungdomstræf for løbere mellem 7 år 15, der foregik i OK Pans klubhus. Knap 30 børn og unger var mødt op til en kamp mod romere, præcisionstræf, o-løb, spisning af vildsvin og romerkugler samt masser af trylledrik.

- Det var godt nok sjovt, lød det fra én af deltagerne, da de skulle hjem. - Og så fik vi præmier alle sammen.

Initiativtagere til arrangementet, der nu kører på 3. år er Lone Dybdal, Århus 1900 og Christian Overvad fra OK Pan. – Tidligere har vi kun haft 3 klasser: Idefix, Obelix og Asterix, men sidste år var der så store protester fra de ældste fordi det kun var op til 13 år, at vi i år blev nødt til at lave en klasse mere for de ældste, fortæller Lone Dybdal. – Det blev så til en Hørmetix-klasse, fordi de store begynder at lugte af deodorant og hårlak, fortsætter Lone med et smil.

Dagen blev indledt med en opdeling i hold med 4 på hvert hold. Én deltager fra hver klasse på hvert hold. Hørmetix’erne er holdledere, og skal sørge for at alle er med i dagens kamp. Herefter en prolog op til en ventende bus, der kørte hen i den anden ende af skoven, hvorfra der var o-løb i de 4 klasser tilbage til klubhuset.

Efter frokost blev der drukket trylledrik og øvet præcisionstræf, så det var en tændt gruppe gallere, der var klar til at kæmpe mod romerne, der skulle nedkæmpes fra udkigshøje og føres til havs.

Det gjaldt om for det enkelte hold at finde flest romere. Resultatet blev herefter udregnet efter et snedigt pointsystem.

Til slut blev der spist vildsvin i form af burgere med flæskesteg og hvad der ellers tilhører. – Jeg er bare vildt sulten, og de smager herregodt, de her burgere, sagde Andreas fra Mariager, da han var ved burger nr. 3.

Og så var der præmieoverrækkelse. Craft løbe t-shirts til alle, sponseret af Nordkredsens Venner. Præmier til Dagens Galler, det flotteste klip, og en officialtrøjje til Hørmetix’erne, der havde klaret lederopgaven fremragende, og nu har kvalificeret sig til et officialjob i klubben.

En herregod dag !