Skip to main content

Kongen af Klinten

| Administrator | Nyheder 2007

Weekendens DM stævner er en klassiker med bredde og dybde

Hvis du har stået på Møn Klint og kikket op langs klinten fanger dit øje farverne hvidt, grønt og blå. Foran dig falder landet små 100 meter ned i det blå og sine steder mælkefarvede vand. Bag dig ligger bredt og bakket Klinteskoven, der rummer årtusinders mystik og historie.

Du står på kanten af Danmark, hvor Danmark blev født. Og det er her i denne storslåede natur vi skal mødes for at være samme og fordele medaljer. Det tegner til at oplevelse af de store. Ikke bare for de bedste, men også for det bredde O-Danmark.

Der er Herlufsholm Orienteringsklub der byder os velkommen til et spændende dobbelt stævnet i Klinteskoven. Noget af Sjællands bedste O-terræn. For at lave den bedste sportslige afvikling skifter vi stævneplads de to dage.

Herlufsholm Orienteringsklub er en lille klub, men de har prøvet det før. Det med at arrangere store stævner over 2 dage. Det bliver A stævner med en kvalitet, der udløser 5*

Til hjemmesiden fortæller stævneleder, Henning Davidsen, at der – udover at det i skoven skal være 100 % i orden - også er arbejdet på at give alle en høj service.

”På stævnepladserne har vi således en velassorteret cafe, der eksempelvis tilbyder en flot morgenmadsbuffet på søndag fra kl. 07.00. Til børnene har vi en spændende børnebane begge dage dag, mens de åbne baner er valgt fra denne weekend.

Vi glæder os til at se jer på Møn i weekenden,” Slutter en travl stævneleder.

http://www.orientering.dk/hg/DM2007.htm