Skip to main content

1200 børn og unge til orientering

| Administrator | Nyheder 2007

1200 børn og unge kæmpede om at blive Allerød’s sejeste klasse

For 6. år i træk var Allerød OK i lørdags med til at afvikle årets idrætsdag – KlasseKampen i Allerød. KlasseKampen er en dyst i forskellige idrætsgrene mellem de enkelte klassetrin.
Flere af byens idrætsklubber står bag arrangementet. Alle elever i Allerøds folkeskoler inviteres. Hver klasse skal stille med min. 8 og hvis de er flere end 16 i klassen må de gerne stille 2 hold.

Byens stadion danner rammerne om KlasseKampen. Alle deltagerne får en T-shirts som de skal have på – en farve for hver skole, så kan man se hvilken skole de hører til. Det giver et farverigt billedet udover stadion.

O-løb er en af disciplinerne og i år løb de en sprintbane som var 400 m med 11 poster for 1-3.klasse og 700 m med 18 poster for 4.-8 klasse. Løberne blev sendt afsted en efter en med 10 sek melllemrum og alle gik vældigt op i det. Man kunne næsten se hele banen fra Stævnepladsen, så det var meget publikumsvenligt.

Den klasse, indenfor hver årgang, som havde flest point når dagen var omme blev kåret som Allerød’s Sejeste klasse. De vandt biografbilletter til hele klassen. Den skole som har flest vindende klasser blev Årets Skole.

http://www.KlasseKampen.net