Skip to main content

Klubprojekter i gang

| Administrator | Nyheder 2007

I forlængelse af breddesatsningen bliver der mulighed for at der i klubberne kan startes projekter med støtte af breddekonsulenten.

I forlængelse af breddesatsningen bliver der mulighed for at der i klubberne kan startes projekter med støtte af breddekonsulenten. Projekter der giver mere bredde og mere ungdom i klubberne, både i rekrutterings- fastholdelsessammenhæng.

Med formålet at afprøve projektmodellen i klubberne, er der startet to projekter. Et projekt i OK SNAB i Vejle, hvor formålet er få rigtig gang i ungdomstræningen, og et andet projekt i Skive AMOK, der har til formål at øge klubbens kommunikation og synlighed på nettet, samtidig med at der bruges mindre arbejde fra ’næsten professionelle’.
Projektet i OK Snab er godt i gang. Der er lavet målsætninger og planer for efteråret 2007. 3 trænere er tilknyttet projektet, hvoraf de to af trænerne i foråret afsluttede hhv. klubinstruktør- og klubtræneruddannelsen. Tirsdag den 14. august var 2. træningsdag i efteråret og 18 børn og unge mødte op til træningen, der foregår samme tid, men i tre grupper afhængig af niveau.

- Det er nogen børn med gang i, og de går bare op i det, siger Peter Gammeljord, der afsluttede klubinstruktøruddannelsen i foråret. – Vi har heldigvis nogle rigtig gode faciliteter her. Et klubhus med adgang til en rigtig god træningsskov, så der er masser af udfordringer.

- Det var med lidt spænding, at jeg sagde ja til at træne den yngste gruppe, siger Lone Rasmussen. Men det materiale, der findes i Idekataloget til sådanne træninger er bare rigtig godt. Jeg kan bare tage det og tilpasse det til vores område. Det kan næsten ikke være nemmere, og så er jeg fri for at spekulere på hvad vi nu skal lave næste gang.

Projektet fortsætter resten af efteråret.