Skip to main content

TKC Sjælland søger stadig trænere!!

| Administrator | Nyheder 2007

Det er besluttet at slå TKC-Farum og TKC-SpringCup sammen til TKC Sjælland, og der søges to trænere hertil.

Tore Linde og Peter Horstman, der har været trænere for hhv TKC-Farum og TKC-SpringCup stopper indenfor de næste par måneder.

Det er efterfølgende besluttet at slå de to TKC’er sammen til TKC Sjælland.

Vi søger derfor 2 trænere til det nye TKC med tiltrædelse snarest for peroden 2007 -2008.

Styregruppeformand Troels Bent Hansen udtaler i den anledning:

- Vi har som målsætning at vi vil videreudvikle og skabe nogle af verdens bedste ungdomsløbere. Vi vil med det nye TKC forsøge at højne kvaliteten og udbudet af træninger samtidig med, at vi vil sætte større krav til de løbere der er tilmeldt TKC'et. Niveauet skal løftes, så vi sikrer topmotivation samtidig med at træningen målrettes de store konkurrencer. Det er oplagt, at vi ser på hvordan vi maksimalt kan udnytte vores tætte placering til de svenske terræner til at forberede de bedste løbere frem mod Junior VM i Gøteborg 2008.

- Samtidig er der initiativer igang i østkredsen for at skabe nye træningstilbud til gruppen af 13-16 årige, der er på vej til TKC; men samtidig på vej ud af SkovCup og vil fortsætte træningen gennem hele året. Hermed skulle fødekæden fra børnebane frem til eliteniveau være sikret og optimale forhold for de forskellige aldersgrupper være skabt. Vi skal sikre os at alle løbere, både de der vil meget med sporten og de der vil lidt mindre, igennem teenage årene har maksimale betingelser, så vi ikke mister dem; men samtidig sikrer at toppen af poppen har mulighed for at udvikle sig maksimalt.

- Tanken om at slå de to gamle TKC'er sammen har ulmet et stykke tid og der har været et vidstrakt samarbejde. Beslutningen om at slå de to TKC blev fremrykket da de to trænere Tore Linde og Peter Horstman af forskellige årsager har sagt op. Vi søger derfor to nye trænere der kan bringe TKC'et op på verdensklasseniveau. Vi byder ikke på den største aflønning - til gengæld kan vi byde på nogle af de absolut mest motiverede og bedst præsterende løbere på verdensplan.

Som TKC-træner i TKC Sjælland får du i samarbejde med styregruppen ansvaret for:

o Talentudviklingen på Sjælland
o Træning og udvikling af nogle af de bedste ungdomsløbere i verden
o Udarbejdelse af sæsonplaner for TKC aktiviteter
o Den faste træning og opfølgning på træningen
o Rådgive og vejlede de enkelte løbere i form af løbersamtaler mv
o Samarbejde med forbundets talentudviklingstræner omkring overordnet planlægning og opfølgning af træningen i TKC’et.

Vi forventer at ansøgere har trænererfaring og interesse i at deltage i DOF’s træneruddannelse. Har du en diplomtræneruddannelse vil det være en fordel.

Afhængig af de enkelte ansøgeres profiler, kan der blive tale om to ligestillede trænere eller en træner hhv en hjælpetræner.

Evt. spørgsmål kan rettes til Troels Bent Hansen, styregruppeformand for TKC Sjælland eller til Michael Sørensen, U16 landholdstræner ligesom Peter Horstman og Tore Linde står til rådighed for besvarelse af praktiske og faglige spørgsmål.

Ansøgning eller interessetilkendegivelse senest 27. august til styregruppen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

http://www.springcup.dk/springcup/tkc/