Skip to main content

Husk - Ormen

| Administrator | Nyheder 2007

Skolernes sommerferien er flyttet, så efterårssæsonen er lige om hjørnet....

Det gælder om at passe på tilmeldingsfristerne her her i slutningen juli og begyndelsen af august. Skolernes sommerferie er skubbet et uge, men jagtsæssonen er den samme. Derfor er efterårets stævnekalender mere end presset.

Vi har her på hjemmesiden bedt arrangørerne af de første større landsdækkende stævner komme med en lille appetitvækker - Først

MIDGÅRDSORMEN

Her skriver Gert Johannesen fra Skive AMOK -

"Midgårdsormen, der sidst blev observeret i august 2006 i området mellem Esbjerg og Varde, har ifølge pålidelige kilder snoet sig op gennem Jylland og er nu gået i skjul i Sjørup Plantage.

Det er jo en alvorlig sag og traditionelt er det jo orienteringssporten, der må tage sig af sådanne rapporter, hvorfor de to orienteringsklubber, Karup OK og Skive AMOK, sammen har iværksat mobilisering af alle medlemmer for at gøre klar til den store kamp.

Klubberne har påtaget sig al klargørelse af arenaen, hvor kampen skal foregå – lige fra midgårdsfest, camping, publikumsvenlig stævneplads med kiosk til nogle gode hurtige baner i skoven, hvor klubbernes gladiatorer kan gennemføre jagten på hinanden.

Her godt en uge inden sidste tilmelding har følgende hold meldt deres ankomst til arenaen:

Odin 20 hold
Thor 10 hold
Freja 9 hold
Tjalfe 10
Røskva 3
Idun 3

Er din klub med i jagten?

Som stævneleder kan jeg kun være tilfredshed med status i tilmeldingen – ikke mindst de 20 hold der p.t. er meldt til i klub-bredde-klassikeren Odin, men ser da frem til en del yderligere tilmeldinger hen mod tilmeldingsfristens udløb.

Jeg gør endvidere opmærksom på de 2 nye klasser Røskva for H/D til -16 og Idun for voksenbegyndere. At hjemmesiden er opdateret, herpå kan foreløbig instruktion med de aktuelle banelængder, gaflinger mv. læses via nedennævnte link.


Det er iøvrigt imponerede hvad en lille med solid klub som Skive AMOK bedriver i disse år. Sidste år stod de sammen Karup OK for KUM, og i år har de sammen med først Skagen OK lavet "Skawdyst" og nu igen med Karup OK lavet Midgaardsormen!

De fortjener vi støtter op om det ny koncept på MIDTGÅRDSORMEN 2007.

http://www.skiveamok.dk/Arrangementer/Midgaard2007/Mid2007.htm