Skip to main content

Fremragende world cup indsats af Signe Søes

| Administrator | Nyheder 2007

13 plads til Signe Søes

Med et rigtig godt disponeret løb lykkedes det Signe Søes at erobre 13 pladsen ved dagens world cup langdistance i Mjölby, Sverige.

Løbet blev afviklet med samlet start og sløjfer a la Jættemilen, og Signe lå hele tiden godt med i gruppen der kæmpede om 4 til 15 pladsen. Løbet var meget fysisk betonet, og Signe demonstrerede at hun har gjort store fysiske fremskridt, sat i relief gennem at hun havde flere verdensklasse løbere bag sig bla Emma Engstrand og Tania Ryabkina.
Længst fremme var der en trio Med Simone Niggli, Minna Kauppi og Heli Jukola der rykkede på første sløjfe og med Simone som vinder i en utrolig spurtduel hvor Minna Kauppi længe så ud som vinderen.

1. Simone Niggli, Schweiz 89.17
13 Signe Søes, Danmark 93.18

Hos herrerne var det som ventet Mikkel Lund blev bedste dansker. Et dumt bom på første sløjfe hvor han ser forkert på kontrolnummeret gjorde at han tabte et par minutter og dermed kontakten med teten, men han fik løbet sig glimrende op og sluttede som nr. 35. I toppen blev det til sidst et rent norsk opgør, hvor Audun Weltzin fik sit endgyldige internationale gennembrud og vandt foran Anders Nordberg.

1. Audun Weltzin, Norge 109.45
35 Mikkel Lund 116.53
47 Troels Nielsen 120.00
54 Rune Olsen 122.45
65 Rasmus Djurhuus 131.16

Imorgen løbes 4 afdeling af world cup med mellemdistance.

http://www.oringenonline.com/OLA/Default.aspx