Skip to main content

Orientering.dk sikret året ud

| Administrator | Nyheder 2007

Hovedbestyrelsen har den 16. juni 2007 godkendt et oplæg fra den af HB nedsatte projektgruppe og sikrede dermed at medlemsbladet udkommer med yderligere 2 numre i 2007.

”Vi har tidligere meddelt at den gamle redaktør, Søren Munthe, har lovet at stå for en løsning her i resten af 2007” fortæller formand for projektgruppen, Helge Søgaard til hjemmesiden, ”og nu kan jeg tilføje at HB har godkendt vores oplæg, så der kommer 2 numre på hver 24 sider og det sidste endda med et indstik i stil med det vi lige har fået, hvor bl.a. NOC 2007 kortene var med ud i fineste tryk.”

”Vi har valgt at fortsætte samme format og tryk året ud, men forventer allerede på hovedbestyrelsesmødet i september, at have en plan klar, så blad og Web fra 2008 spiller endnu bedre sammen. Planen vil også indeholde et realistisk budget, som skal indgå i den normale budgetprocedure.” slutter Helge Søgaard.

Søren Munthe er allerede nu gået i gang med at få struktur på arbejdet med nummer 3 og 4. Deadline for nr. 3 bliver den 15. august. Bladet trykkes den 30. august og Postdanmark lover levering senest den 6. september 2007. .

Redaktørens adresse og kontaktdata er:

Søren Munthe
Teglbakken 7
9550 Mariager
Mobil: 30235335
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

http://www.orienteringsløb.dk/