Skip to main content

Ny SkovCup hjemmeside

| Administrator | Nyheder 2007

SkovCup, der begyndte som Østkredsens børne- og ungdomskarussel, er et orienterings-tilbud til børn og unge i Østkredsen, primært i området mellem Køge, Roskilde, Tisvilde, Helsingør og København.

SkovCup består af syv løb om foråret og seks om efteråret. Løbene finder sted en hverdagseftermiddag, seks onsdage i træk (SkovCup-finalen dog altid Grundlovsdag)). Ved det sidste løb i efterårets serie uddeles der præmier til de børn og unge, der har deltaget i mindst 4 af de 6 løb, og ved forårets løb uddeles præmier først i forbindelse med SkovCupfinalen og her tæller 4 af 7 løb. Løbene er uden tidtagning og kontrol af klip, men med kontrol af, at alle løbere kommer hjem.

SkovCup-finalen, der afrunder forårets SkovCup-serie er udbygget med tidtagning og konkurrenceklasser. I gennemsnit er der ca. 230 børn ved hvert løb. Årets finale havde deltagelse af 258 børn.

Hjemmesiden indeholder indbydelser, resultater, links og billeder. Der er også en arrangørside med en omfattende drejebog, samt vejledning til banelægning.

http://www.skovcup.dk