Skip to main content

Slutinstruktion og startlister til testløb klar

| Administrator | Nyheder 2007

Det skal specielt bemærkes, at starttidspunktet for JWOC og EYOC-sprinttestløbet på fredag i Botanisk Have er rykket ½ time frem til kl. 17.00

Danmarks bedste ungdoms- og juniorløbere vil bruge første del af pinsen på at deltage i tre orienteringskonkurrencer - sprint fredag aften i Botanisk Have i Århus med OK Pan som arrangør og Mellem og Lang, lørdag og søndag i Ulfborg med Vestjysk OK som arrangør.

For alle de unge løbere bliver det tre af de vigtigste konkurrencer i 2007. Dels kampen om en plads på det juniorlandshold, der i slutningen af juni måned, som det første danske juniorlandshold nogensinde, skal uden for Europas grænser for at deltage i Junior-VM, dels kampen om en plads på det første U16 landshold nogensinde, der for første gang skal deltage i EYOC.
For de ældste juniorer, drejer det sig om en drømmetur 'down under' til JWOC i Dubbo i Australien. Her er der i alt 12 pladser at kæmpe for - 6 piger og 6 drenge.
For U16 løberne drejer det sig om en drømmetur til Eger i Ungarn. Her er der i alt 8 pladser at kæmpe for - 4 drenge og 4 piger.

Udtagelseskriterier for juniorlandsholdet:
1. Testløbsresultater (25-27/5)
2. Internationale topresultater 2006-07
3. Nationale topresultater 2007
4. Vurdering af fremtidigt potentiale

Udtagelseskriterier for U-16 landsholdet:
Udtagelseskriterier:
1) Resultater ved testløbene 25-27/5.
2) KUM-lang
Der vil kun blive udtaget løbere fra årgang 1991 og 1992

Udtagelsen offentliggøres tirsdag den 29. maj

Hvilke løbere, der skal være dansk orienterings første otte repræsentanter på et U16 hold vil end ikke træneren gisne om.
For juniorholdet vil det undre om ikke der vil være mange gengangere fra det juniorhold, der lige har gjort det så flot til NOC på Bornholm, men de 12, der var med her, ved at andre unge løbere vil gøre hvad de kan, for at det ikke bliver de samme 12 navne.

Spændende bliver det. Muligheden for at følge testløbene på nært hold er der, hvis man deltager i 2. afdeling af Dansk Park Tour fredag. Gør man ikke det, er der alligevel mulighed for at komme ud at løbe, som arrangørerne OK Pan skriver "er der mulighed for eftertilmelding indtil 24/5 kl. 12.00: +10,- kr.
Man kan også blot møde op på dagen. Vi har rigeligt med kort og baner"

Det samme er også muligt i det skønne terræn omkring Ulfborg, hvor Vestjysk OK arrangerer "publikumsløb i ungdoms- og juniorelitens fodspor på de samme baner"
Se mere herom på: http://www.vestjyskorientering.dk

http://elite.do-f.dk/elite/arkiv/2007/JWOC_EYOC_test2007.asp