Skip to main content

Ny JWOC/EYOC testløbsområde for SPRINT!

| Administrator | Nyheder 2007

Universitetsparken, som oprindelig var JWOC-testløbsområde er blevet inddraget til andet formål. NY testløbsområde: BOTANISK HAVE, Århus. Området er fra d.d. lukket for testløbsdeltagere.

Det var en kedelig melding banelægger Kell Sønninchsen, OK Pan fik i torsdags og som i dag er blevet verificeret.
Universitets bestyrelse har bestemt, at de vil afvikle en fusionsfest i parken. Der er sket det, at flere forskellige uddannelsesinstitutioner, inkl. Århus Universitet er blevet fusioneret, og det har bestyrelsen bestemt netop skal fejres den 25. maj. Der forventes 5-6000 studerende i parken, hvor bl.a. Nephew skal optræde. Der er derfor ikke plads til et lille testløb for de danske juniorløbere.
Selvom Kell har en skriftlig tilladelse fra universitets tekniske forvaltning fra januar måned, hjælper det ikke så meget, når bestyrelsen ikke lige har orienteret sig hos deres tekniske forvaltning.

Nyt JWOC/EYOC testløbsområde bliver i stedet Botanisk Have, som hermed fra d.d. er lukket for alle, der ønsker at deltage i testløbene.
Kell går nu straks i gang med at lave baner i Botanisk Have. Vi er sikker på det trods denne ærgerlige melding og mindre tid til at lege med detaljerne, alligevel bliver gode og udslagsgivende sprintbaner.