Skip to main content

Helsingør SOK fører 3. division

| Administrator | Nyheder 2007

Tre matcher arrangeret af Søllerød OK

I en forårsgrøn Jægersborg Hegn – lige nord for København – arrangerede Søllerød OK hele tre divisionsmatcher i lørdags.

3. division. Helsingør SOK vandt alle tre opgør sikkert - og synes at have gode chancer for at rykke op i 2. division, hvor klubben sidst var i 2004. Hårdeste konkurrent var nedrykkerne fra OK 73, som blev besejret 99-84. Mellem de to klubber, som synes at skulle kæmpe om at undgå nedrykning, vandt Herlufsholm OK stort over oprykkerne fra Holbæk OK.

Stilling: Helsingør SOK 6p; OK 73 4 p; Herlufsholm OK 2p; Holbæk OK 0p

4. division. Her var jævnbyrdigheden stor – og to af opgørende endte uafgjort. K.F.I.U. kom bedst ud af første runde med to sejre og en uafgjort. K.F.I.U vandt 6. division i 2005 og 5. division i 2006 – så måske bliver det til ”alle gode gange tre” i år. OK Midtvest ligger nummer to efter en sejr og to uafgjorte – medens OK Skærmen også stadig har en god mulighed for at kvalificere sig til en oprykningsmatch. Derimod må Kildeholm OK, der fik tre nederlag, se i øjnene, at nu gælder det om at undgå nedrykning til 5. division, hvor klubben netop kommer fra.

Stilling: K.F.I.U 5p; OK Midtvest 4p; OK Skærmen 3p; Kildeholm OK 0p

5. division. Køge OK, der sidste år vandt 6. division, fortsætter den gode stime og ligger nu i spidsen af 5. division. Det blev til tre sejre over hhv. Politiet, OK SG og Lyngby OK.
Lyngby OK tabte sidste år alle ni matcher, de deltog i – og vandt heller ikke en eneste denne gang. En nedrykning til 6. division, hvor klubben aldrig før har været, kan dog stadig forhindres.

Stilling: Køge OK 6p; PI København 4p; OK SG 2p; Lyngby OK 0p.

Af Morten Jensen, Østredaktør