Skip to main content

Sports Pharma 25 år

| Administrator | Nyheder 2007

I et , som morgenværten på DR, Trekanten udtrykte det - ”et uhyggeligt godt vejr”, havde direktøren for Sports Pharma, Vejle inviteret til 25 års forretningsreception og 60 års fødselsdag.

Ved indgangen til et stort rød-hvidt selskabstelt tog Sports Pharmas direktør, Niels Jensen grinende i mod i rødt VB fodbolddress.
- ”De tog røven på mig her til morgen, så jeg måtte ud at spille fodbold”. De, var medarbejderne, og der var blevet spillet mod FC Zulu.

Første aftale mellem DOF og Sports Pharma blev indgået i 1989 og lige siden har Sports Pharma støttet dansk landsholdsvirksomhed med sportsplejemidler.
Går man ind på deres hjemmeside fremstår DOF med logo som en af i alt seks forbund, som Sports Pharma er officiel leverandør til.

Samarbejdet har gennem alle årene været præget af åbenhed og en særdeles positiv indstilling og parathed til også at søge at finde løsninger også for specielle udfordringer, som bl.a. Flemming Jørgensens eller Christian Bobachs fødder kan give.http://www.sportspharma.dk/