Skip to main content

Rasmus Søes vandt sit andet mesterskab i stræk

| Administrator | Nyheder 2007

Gry Johannsen, OK Pan kæmpede godt for overraskelsen i dameklassen. Rasmus Søes fik ram på sidste års mester , Rene Rokkjær, og vandt dermed sit andet DM i stræk.

Natten til søndag blev de danske mesterskaber i natorientering afviklet på sydfyn ved Faaborg i skovene omkring godset Holstenshuus.
I dameklassen så det på et tidspunkt ud til at overraskelsen ville indfinde sig. Anne Konring Olesen, FIF Hillerød, som var klar favorit, startede ukoncentreret og blev allerede hentet af Gry Johannsen, OK Pan, Århus ved post et med tre minutter. Først efter post syv, da de to igen var i kontakt, tog Anne Konring sig sammen og fik fart i skoene og styr på orienteringen, og det lykkedes hende at slå en hårdt kæmpende Gry Johannsen med godt et minut.

Herreklassen blev vundet af unge Rasmus Søes, Farum OK, som havde et godt løb med god overskud. Kun til sidst på banen, da trætheden begyndte at melde sig, løb han mere defensivt. Sidste års mester Rene Rokkjær måtte således se sig slået med syv sekunder. Nr. tre blev Mikkel Lund, Faaborg OK.

Resultater
Herrer, 12.7 km, 30 poster
1.\tRasmus Søes, Farum OK 78.02
2.\tRené Rokkjær, OK Pan, Århus 78.09
3.\tMikkel Lund, Faaborg OK, 79.02
4.\tRune Olsen, Tisvilde Hegn OK 86.56
5.\tTore Linde, Søllerød OK 87.09

Damer, 7.7 km, 19 psoter
1.\tAnne Konring Olesen, FIF Hillerød 70.16
2.\tGry Johannsen, OK Pan, Århus 71.34
3.\tRikke Stamp Ålborg OK 82.41

I juniorklasserne (H-D20) vandt Maja Alm, HTF og Casper Wraa, FIF Hillrød og Søren Bobach vandt H18.

http://www.orientering.dk/faaborg/Pages/FOK-arrangementer/DMnat2007/ForsideDMnat2007.htm