Skip to main content

Trænerkursus i is og sne

| Administrator | Nyheder 2007

Klubinstruktør- og Klubtrænerkurset modul II afviklet lørdag med fint fremmøde trods is og sne

Overvejelser om aflysning af Klubinstruktør- og Klubtræneruddannelsens modul II på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole lørdag var da med i kursusledelsens overvejelser torsdag og fredag da det så værst ud med snekaoset.

Efter en vurdering sidst på dagen fredag besluttede kursusledelsen dog at gennemføre. Der var lovet mildere vejr lørdag.
Trods cm tykt isslag fra morgenstunden på grund af regn nåede alle frem til kursusstart lørdag kl. 09.00, og de eneste fraværende, var de der på forhånd havde meldt fra grundet ferie og træningslejr.

Det meste af dagen holdt de 23 kursister sig da også inden døre, men dagen sluttede for begge hold med praktiske øvelser ude i sneen.
Deltagerne på Træner I uddannelsen sluttede sammen med instruktør Morten Pedersen dagen af med lege, som fik både sveden og smilet frem trods de lave temperaturer.
Deltagerne på Træner II uddannelsen var ude at lede efter deres max puls på Djævlebakken. Ifølge instruktør Jesper Franch lykkedes det for alle at finde den.

Kl. 16.30 lørdag den 25. februar var endnu en kursusdag slut med god stemning.