Skip to main content

DOF har forlænget aftalen med TRIMTEX

| Administrator | Nyheder 2007

Marts 2003 blev indgået en 4-årig aftale med Trimtex. Denne aftale er nu blevet forlænget for yderligere 4 år frem til 31.12.2010.

Trimtex er hjemmehørende i Lillesand (ligger midt mellem Kristianssand og Grimstad) og har siden starten i 1976, produceret idrætstøj i specialfarver og -design til norske og udenlandske kunder.
Trimtex er i dag verdens førende leverandør af orienteringsbeklædning, og har netop udsendt nyt og spændende produktkatalog 2007 – flot, moderigtigt og spændende.
Som Trimtex skriver i indledningen: -” Vi fremstiller sportstøj med funktionalitet og kvalitet i tankerne og vælger materialer, der er tilpasset de skandinaviske vejrforhold, men design og udseende har også stor betydning for at produktet bliver optimalt”.

I forhold til kunderne, om det nu er landshold eller klubber, lægger deres designafdeling stor vægt på i designet at ramme klubbens profil og unikke idenditet. Som Trimtex udtrykker det på forsiden af det nye katalog: Do it with style.

Den nye aftale med Trimtex omfatter fortsat levering og supplering af overtrækstøj og løbetøj, til landsholdet. Trimtex sponserer også de næste fire år seniorranglisten, som derfor fortsat bærer navnet Trimtex Cup - det nye er, at der fremover vil være præmier til både nr. 1, 2 og 3 i alle afdelinger.

Trimtex leverer i dag orienteringstøj til 23 danske orienteringsklubber, og får stadige nye forespørgsler fra klubber, som ønsker Trimtex tekstiler.
Ny ansvarlig for det danske marked er Christian Wiig Bøhn. Christian har lang erfaring fra orienteringsidrætten og har været inde omkring det norske landshold.
Trimtex’x målsætning for den nye aftalen er at befæste deres position som den ledende leverandør til det danske orienteringsmarked.