Skip to main content

Christian Nielsen opereret i knæet

| Administrator | Nyheder 2007

Christian Nielsen blev i tirsdags opereret i knæet for en skade, der har irriteret det sidste halve år.

Allerede under VM i august mærkede Christian en smule irritation over det venstre knæ.
Hen over efteråret er irritationen og smerterne taget til og Christian opsøgte Team Danmarks idrætsmedicinske tjeneste (IMT) i Århus.
En MR-scanning kunne ikke rigtigt vise, hvad der konkret var galt, ud over at der over knæet under senen lå var en fortykkelse, måske arvæv fra en gammel skade.
Irritationen blev kort før jul så voldsom, at knæet hævede kraftigt og der måtte fjernes 0.6 liter væske.
IMT’s læge i Århus Svend Erik Christensens melding til Christian var, at kun ved at gå ind i knæet kunne der skabes klarhed over, hvad der var i vejen og hvad der skulle gøres.
Christian er bosiddende i Sverige og en operation her ville have lange udsigter, men ved IMT’s hjælp og Team Danmarks tilsagn om at ville betale, blev en operation planlagt i Ålborg, og det skete altså i tirsdags.
Lige nu er Christian hjemme i Åbybro, hvor mor kan servicere sønnen, der ligger med benet op og bliver behandlet med is en gang i timen.
– ”Operationen gik godt, jeg og lægen er tilfreds, og til alt held kunne jeg nøjes med en kikkertoperation, hvilket reducerer risikoen for infektion betragtelig. Lige nu bliver knæet behandlet som en akutskade, men forløber det som jeg håber og forventer, kan jeg snart komme i gang med små øvelser. Via telefonen er jeg i jævnlig kontakt med IMT for råd og vejledning”, slutter en fortrøstningsfuld Christian Nielsen.