Skip to main content

To Kraftcentertrænere søges

| Administrator | Nyheder 2007

DOF opslår hermed to nye KC trænerstillinger til besættelse snarest i KC Århus og KC Hillerød.

De to KC stillinger der nu opslås og nydefineres og i forhold til tidligere udvides skal ses i sammenhæng med nedlæggelsen af U25-trænerstillingen og Dametrænerstillingen.
Det betyder altså at ansvaret for forbundets bedste løbere i fremtiden alene varetages af tre træner mod hidtil fem trænere.

JOBANNONCE
Det tidligere KC-trænerjob er blevet nydefineret. KC trænerne bliver i fremtiden sammen med landstræneren den trio, der får ansvaret for den daglige træning, træningssamlinger og landsholdsvirksomhed.
KC-træneren vil i den nydefinerede opgave dels få ansvaret for 1) de ugentlige træninger i et samarbejde med KC’et, 2) personlig opfølgning af forbundets U-25 løbere og evt. andre landsholdsløbere efter nærmere aftale med landstræneren, 3) gennemførelse af løbetest og 4) deltagelse i udvalgte landsholdssamlinger og -konkurrencer.
Ansøgeren bør:
·\thave bred praktisk trænererfaring
·\thave et bredt kendskab til eliteorientering
·\thave en god idrætsfaglig baggrund
·\thave organisatoriske evner og ledererfaring
·\thave et godt humør og gennemslagskraft

Jobbet vurderes at have et omfang af 1/3 af fuld tid. Honorar efter kvalifikationer og aftale.
Interesserede kan for nærmere oplysninger rette henvendelse til landstræner Jakob Ødum, tlf. 3833 2660/2144 6454 eller sportschef K. K. Terkelsen, tlf. 7587 1705/2339 3517.
Begge stillinger ønskes besat snarest.
Ansøgning med relevant beskrivelse af forudsætninger ønskes fremsendt snarest og senest 26. januar til Dansk Orienterings-Forbund, K. K. Terkelsen, Vinkelvej 1, 7300 Jelling, (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..)