Skip to main content

Inspirerende TKC-møde i lørdags

| Administrator | Nyheder 2006

Lørdag den 9. december var alle TKC’erne samlet i Jelling til det årlige TKC-fællesmøde. Det blev en god og inspirerende dag

I alt var 15 personer samlet i Jelling i lørdags for at gøre status på forbundets talentvirksomhed , for at udveksle erfaringer og for at aftale nye mål for fremtiden.
Dagen startede med sætte fokus på den tekniske træning i TKC’erne og specielt evalueringen af den tekniske træning, men også undervisningen i TKC’erne i almindelighed blev drøftet.

Herefter blev der givet en tilbagemelding på de rapporter hver TKC har udarbejdet og som inden årets udgang som en samlet TKC Rapport vil være tilgængelig for alle på eliteudvalgets hjemmeside.

Mandag den 4. december blev DOF’s ansøgning om at komme med i Team Danmarks ATK projekt godkendt. Mads Ingvardsen, som skal være tovholder på projektet, gav TKC-trænerne og styrgrupperepræsentanterne en introduktion af tankerne med dette projekt

Dagen sluttede af med at formulere fokusområder og succekriterier for talentudviklingsarbejdet i 2007 og klokken 15.30 var en spændende og inspirerende dag slut.
DOF’s talentudviklingsarbejde har det i øjeblikket rigtigt godt. Der ydes et flot stykke arbejde ude i TKC’erne og det fornemmedes klart gennem dagens diskussioner, at den trænerkultur vi de seneste år har arbejdet på at opbygge, ja, den er der faktisk.

Løberne er i forbindelse med TKC-evaluerringen blevet spurgt om hvad de synes om bestemte områder af TKC-virksomheden Af 458 tilkendegivelser på spørgsmål på oplistede områder om virksomheden er der 361 eller ca. 80% af tilkendegivelserne, der bredt vurderer TKC-tilbuddet for værende fra ”Meget tilfredsstillende” til ”Tilfredsstillende” .

Dette fællesmøde var Jan Scheels sidste som talentudviklingstræner. Et stort arbejde har Jan ydet i tæt samspil med TKC’erne og med juniorelitens trænere i talentudviklingens tjeneste. Stor tak til Jan for det.
Et ”talentudviklingsbarn”, som Jan har været med til at bringe til verden er U16-landsholdet. Jans afløser for arbejdet omkring disse unge mennesker, Michael Sørensen, var også med til mødet.
Jan forsvinder dog ikke for dansk orientering, idet han sammen med andre dygtige fok vil være med til det beskrivelsesarbejde, der i 2007 skal ske i forbindelse med ATK projektet

Deltagerne i mødet i Jelling
Claus Bobach, TKC Nordjylland, træner
Per Korsbæk. TKC Nordjylland
Henrik Kallestrup, TKC Midtjylland, træner
Ole Søgaard, TKC Midtjylland
Mads Ingvardsen, TKC HNIE, træner
Steffen Alm, TKC Syd, træner
Søren Klingenberg, TKC Syd
Tore Linde, TKC Farum, træner
Jens Behrend, TKC Farum
Peter Horstmann, TKC Spring Cup, træner

Lars Lindstrøm, juniorlandstræner
Ulrik Staugaard, juniorlandstræner
Michael Sørensen, U16 træner
Jan Scheel, talentudviklingstræner
K. K. Terkelsen, sportschef

Efter TKC-mødet har Jan Scheel lagt materiale på DOFs trænerhjemmeside - se nedenstående link.
Husk du skal være oprettet som bruger for at downloade fra siden.

http://www.springcup.dk/springcup/trainer/