Skip to main content

www.kunsport.dk

| Administrator | Nyheder 2006

Ny sportsportal på nettet

Den 1. december kom en tidlig julegave til alle danske sportsfans. Den dag blev den rent danske sportsportal www.kunsport.dk nemlig lanceret.

Portalen er en nyskabelse med seks fuldtidsjournalister ansat, og ambitionener om at blive den største og bedste sportsportal i Danmark.

Vi har fra DOF straks sendt vores begivenhedskalender til redaktionen, og ser frem til god dækning af vores elitebegivenheder i dette helt nyt medie.

Ellers gælder det om www.kunsport.dk at portalen satser på relevante sportsnyheder og velskrevne artikler i alle genrer.

Endvidere er der livescores, tabeller og resultater fra hele verden. En bærende del på den nye sportsportal er sportsbloggen, hvor en ny personlighed hver dag skriver om sin hverdag og tager stilling til stort og småt inden for sport.

Yderligere vil portalen dække de store begivenheder med dansk deltagelse. Det begynder med håndboldlandsholdenes deltagelse i EM og VM i december 2006 og januar 2007.

Men mest spændende bliver det hvordan vores idræt bliver præsenteret. Det må komme an på en prøve. Vi ser frem til samarbejdet!

http://www.kunsport.dk