Skip to main content

Bornholm er klar

| Administrator | Nyheder 2006

Klippeøen vil gerne tage revanche og give O-folket forårssol på Solskinsøen...

Det er det indtryk, som et par novemberdage med besigtigelse og møder på Øen efterlader, fortæller Ole Husen til hjemmesiden og fortsætter:

"I 2001 havde rigtigt mange en uforglemmelig og drivende våd DM weekend på Solskinsøen. Det er vi mange der husker. Ekkodalen stod under vand og stoletaskerne svømmede lifligt i klubteltene.

Men heldigvis er vi også mange der husker, de spændende kort og terræner som Bornholm også byder på. Og de gode muligheder for sightseeing og den store gæstfrihed.

Bornholm er og bliver for mig noget helt særligt."

Det er i Bededagsferien 2007 er der en mulighed for at tage revanche. Vejret kan ingen give garantier for, men sandsynlighedsregning peger på sol eller i det mindste tørvejr. Og det er et flot program der indbydes til.

Anledningen er forbundets værtskab for de Nordiske mesterskaber i orientering, der forkortes NOC 2007. Men hvorfor kun for eliten, når nye kort er lavet og hele det store apparat sat op ? Derfor lægger forbundet i samarbejde med de to bornholmske klubber 4 dages orienteringsoplevelser oveni for bredden.

Stævneleder, Tom Neesgaard, lyser af begejstring, når han fortæller om det arrangement der forestår:

"Det starter allerede torsdag den 3. maj 2007 med ”Run on Rocks” i Gudhjem. Lige efter, at landsholdene har afgjort deres medaljejagt rundt i de stejle smalle gader, er der start på noget af det mest spændende sprintkort jeg har set til dato.

"Run on Rocks" er et selvstændig løb, som du kan vælge til eller fra, som du har lyst og tid til. Det indgår ikke i den samlede konkurrence.

Fredag den 4. maj, lørdag den 5. maj og søndag den 6. følger vi med NOC 2007 rundt til først Rø Plantage, derefter Paradisbakkerne og sidst Almindingen. Unikke terræner med helt nye kort.

De 3 dage som indgår i ”NOC en Tour” afvikles som et etapeløb, med jagtstart den sidste dag som vi kender det fra Påskeløbene." fortæller han og fortsætter:

"Endelig bliver der selvfølgelig muligheder for at købe en start i en åben klasse alle dage, men det er selvfølgelig den dyreste løsning" slutter han.

Og det er nu klubturen skal planlægges.

Kommer I i god tid er der mulighed for at bestille en ”rød returbillet” ved Bornholmstrafikken til noget der ligner halv pris, ligesom deltagerafgiften er særligt lav indtil den første og billigste tilmeldingsfrist udløber allerede den 1. december 2006.

http://www.noc2007.dk/index.htm