Skip to main content

Fridag brugt til forberedelse og adspredelse.

| Administrator | Nyheder 2006

I dag onsdag har været konkurrence fri. Formiddagen brugt til prøveløb og eftermiddagen til en tur til Tartu.

I dag onsdag har været konkurrence fri. Formiddagen blev brugt til at løbe prøveløb for morgendagens kvalifikation på den lange distance.
Eftermiddagen blev brugt til forskellig adspredelse, bl.a. med en tur til Tartu, hvor nogle blot valgte at nyde forårssolen med cafébesøg på byens torv og andre havde taget i mod tilbuddet om at blive vist rundt på den store fabrik for fremstilling af sports og fritidstøj, ISC. Fabrikken laver kvalitetstøj, dels under eget mærke, men også for andre mærker. Vores rundviser ville ikke sætte navn på de mærker, der fik deres tøj lavet her, men da vi bl.a. også så hvordan de fremstillede logoer mv. kan her røbes at mærkevarer som Peak Perfomance, noname, Berkely, Frederiksson fremstilles her.
Fabrikken blev startet, fordi den lokale orieneringsklub OK Ilves skulle have nyt orienteringstøj. Det endte med at de selv syede det. Det viste sig, at det var der forretning i, og det var såmænd starten på en virksomhed, der nu 20 år efter har 400 ansatte og bl.a. også leverer tøj til flere nationers vinter OL-hold. Virksomhedens grundlægger hilste vi på, selv orienteringsløber og med i dette EM’s stævneledelse.

Efter tre konkurrencedage er løberne nu halvvejs igennem EM-programmet. Tilbage venter de to ”gamle klassiske” konkurrencer, langdistance og stafet. Efter en hviledag er batterierne ladet op og troen på gode danske resultater er igen på plads.
Målet for kvalifikationen i morgen er klar: Vi skal have flere i fredagens A-finale, end vi fik på mellemdistancen.
De to debutanter vil utvivlsomt igen få det svært, men de rutinerede kræfter, Mikkel Lund, Carsten Jørgensen og Anne Konring Olesen skulle gerne lykkes i morgen.

Startider for Lang kvalifikation:
11.14 Gry Johannsen
11.23 Christian Christensen
11.34 Helene Hausner
11.40 Anne Konring Olesen
11.41 Claus Bloch
11.47 Carsten Jørgensen
11.52 Signe Søes
11.53 Mikkel Lund
12.17 Chris Terkelsen
12.21 Rene Rokkjær
Oversidder: Christian Nielsen
Første damestart går klokken 11.00 og sidste damestart kl. 12.02
Første herrestart går klokken 11.21 og sidste herrestart kl. 12.35
Damerne skal løbe ca. 6.9 km med 13 poster og herrerne ca. 9.6 km med 17 poster.

http://www.eoc2006.ee/results.php