Skip to main content

Vi vandt… igen

| Administrator | Nyheder 2006

Idrætsfonden Danmarks initiativpris 2006 gik til DOF.

I forbindelse med Idrætsfonden Danmarks seminar ”Kampen om værtskabet”, der blev afholdt i går fik forbundet tildelt fondens initiativpris. Med æresbevisningen fulgte en check på kr. 25.000 som en anerkendelse for forbundets arbejde med at skaffe VM i orientering til Danmark.

Men ikke mindst den flotte afvikling, der opfyldte den stillede vision om ”det bedste VM nogensinde”, havde gjort indtryk på fondens bestyrelse, da de skulle vælge årets modtager af prisen.

Formanden for Idrætsfonden Danmark, Niels Nygaard, der tillige er næstformand i DIF begrundende tildelingen og direktør Lars Lundov stod for overrækkelsen af diplom og check til Ole Husen.

I sin takketale til de mange deltagere i seminaret fremhævde Ole, de mange frivillige timer der er lagt i arrangementet fra de 7 klubber, og den store både nationale og internationale goodwill dansk orientering har fået ud af begivenheden.

Det er ikke nok bare at vinde kampen om værtskabet. Det gælder også om at kunne levere varen og her er det arrangørklubberne der har løst opgaven perfekt. Foran ligger der for forbundet opgaven med at udmønte goodwill og knowhow i et mere varigt løft af orienteringssporten i Danmark og internationalt gennem IOF.

Læs mere på Idrætsfondens hjemmeside via link herunder

http://www.idraetsfonden.dk/dk/nyheder.asp?id=47