Skip to main content

Voksentræf med bredde

| Administrator | Nyheder 2006

Sydkredsen har gjort det igen. Enkelt og sjovt.

Det hele startede kl. 09.00. Der var kaffe på kanden og rundstykker med ost og marmelade. 18 voksne fra 12 klubber have tilmeldt sig Voksentræf for voksne.

Mødestedet var Koldings klublokaler på Bøgelund, Det er lige i kanten af Marielund, hvor kurver ligger tæt. Dages emne var det brune på kortet.

Det startede med lidt teori på projektoren. Tegninger og kortudsnit viste vejen. Så tog vi en terrænvandring med et kurvekort i hånden. Ikke langt og svært, men en ”turisttur” på tværs af terrænet og de brune streger på kortet.

Vi fandt de spændende postplaceringer i det brune. Slugter og udløbere. Huller, lavninger og hjælpekurver.

Hjem til varm kaffe og lidt opsamling. Så lidt længere mod syd. Her bliver det hele lidt mere stejlt. Terrænet ydede modstand, og sveden sprang. I små grupper på egen hånd. Bare 13 poster at vælge imellem.

Lidt svært enkelte steder. Kurvekortet viste vejen, men på bagsiden et rigtigt orienteringskort med alle posterne. Bare som en livline.

Madpakke og hyggesnak. Mere kaffe og af sted til Hannerup i Fredericia. Her havde OK Melfar sit faste ugentlige træningsløb. Det sker lørdag kl. 13.00.

Det myldrede med klubtrøjer fra endnu flere klubber. Op imod 80 til start denne lune lørdag. Bare flot. Ikke mindst fordi der netop var en bane klar, hvor kortet sine steder manglede stier og veje. Bare sådan for at gøre det lidt vanskeligere.

Alle i skoven for tredje gang denne dag, med et fladt kort i hånden. Et kort der og viser et terrænet der absolut ikke er fladt.

Kl. 15.00 var alle hjemme. Trætte og opløftede. Sydkredsen have gjort det igen – Voksentræf er sagen. Se indbydelsen via link. – Hvem sagde det er svært at gøre noget for bredden og de nye? Enkelt og sjovt!

Tak til Kolding for husly og Melfar for træningsløbet.

http://www.sydkredsen.dk/klubudvikling/2006/voksentraef_061104.htm