Skip to main content

Århus 1900 tilbage i 2.division

| Administrator | Nyheder 2006

Optimale rammer i Rold Skov for 3. divisionsmatch

Smukt efterårsvejr og en af landets bedste orienteringsskove var de optimale rammer om Rold Skov OKs arrangement, og det sidste opgør i nordkredsen. Med tre sikre sejre over modstanderne fra St. Binderup OK, Nordvest OK og Karup OK fik Århus 1900 fordoblet forårets six-pack og sluttede med de maksimale 12 matchpoint i den samlede stilling. De andre tre klubber delte smulerne med fire point til hver i den samlede stilling, men med færrest løbspoint blev det Karup OK, der endte på sidstepladsen efter St. Binderup OK.
Som ofte set før i 3. division blev matchen afgjort mere af antallet af løbere fra de enkelte klubber end løbernes styrke og dagsform. Århus 1900 stillede således med 48 fuldførende løbere, mens Nordvest OK måtte nøjes med 30 (og 4 matchpoint), Karup OK med 23 (og 2 matchpoint) og St. Binderup OK med kun 17 løbere og ingen point.
For St. Binderup OK var det en lidt trist understregning af, at et stort kuld af talentfulde ungdomsløbere nu er ved at være flyttet hjemmefra og efterfølgende skiftet til klubber i de store byer.

Af Søren Munthe