Skip to main content

Vinderne var ikke tilfredse

| Administrator | Nyheder 2006

Signe Søes og Rene Rokkjær vandt weekendens første testløb i Tibro i Sverige på mellemdistancen. Men ingen af de to var helt tilfredse med deres løb.

Signe Søes vandt dameklassen med et minut foran Gry Johannsen, der igen var et minut foran Karina B. Knudsen på tredjepladsen.
Signe var ikke tilfreds med sit løb. –”Jeg var stresset i starten og bommede både post to og fire, og med det bom, jeg også havde på post 10, har jeg vel smidt i alt tre til fire minutter. Det er for meget, når nu jeg ellers synes jeg havde gode ben”, var Signes kommentar til løbet.
Gry var meget tilfreds med sin placering, men heller ikke hun var helt tilfreds med sit løb. ”Jeg manglede flyd og lavede for mange svaj indtil posterne”.
Den sejrsvante Anne Konring Olesen måtte i dag se sig slået af de fleste. En placering som nr. ti, godt 11 minutter efter Signe Søes, kan Anne slet ikke være tilfreds med. Stræktiderne viser, at det specielt var på post otte, det gik galt. Her smed hun otte minutter.

Vinderen af herreklassen Rene Rokkjær havde denne kommentar til sit løb: -” Jeg følte mig træt og havde en fornemmelse af ikke at have fart nok på. Når der til kommer, at jeg også havde et bom på et par minutter, så er jeg overrasket over at have bedste tid”. I øvrigt var Rene tilfreds med banen og terrænet, ”Det var fedt!”, var hans korte analyse.
Når Rene kunne vinde uden at være helt tilfreds skyldes det sikkert, at de nærmeste konkurrenter heller ikke leverede deres bedste. Christian Nielsen på andenpladsen fik en gren i øjet ved post fem og måtte kæmpe med et lidt sløret syn. Chris Terkelsen på tredjepladsen lavede også et par fejl, hvor fejlen til sidste post kostede sejren.
Glædeligt var det, at unge Christian Christensen kom ind på en flot fjerde plads. Placeringen var Christian også meget tilfreds med, men også virkelig overrasket. – ”Jeg synes både jeg manglede kontrol og flyd og bommede ca. tre minutter, så mit løb er jeg ikke tilfreds med”, var hans kommentar til sin præstation.
En anden af de unge, som gennem foråret har vist meget gode takter, er Tue Lassen, hvorfor det havde været spændende at se, hvor langt talentet kunne række i hans første seniorudtagelsesløb. Ærgerligt for Tue vrikkede han om på foden i starten af ugen . Han må derfor indtage tilskuerens rolle ved weekendens testløb. Synd for den unge lovende orienteringsløber.
I morgen gælder det den lange distance, så lad os håbe på, at flere bliver tilfredse med deres præstation – det vil også glæde landstræneren.

Resultater
Damer, 4.720 km
1.\tSigne Søes, OK Pan 37.00
2.\tGry Johannsen, OK Pan 38.00
3.\tKarina B. Knudsen, Horsens OK 39.07
4.\tHelene Hausner, OK Øst Birkerød 40.11
5.\tPernille Sommer OK Øst Birkerød 42.33

Herrer, 6.050 km
1.\tRene Rokkjær, OK Pan, Århus 32.54
2.\tChristian Nielsen, Fåborg OK 33.00
3.\tChris Terkelsen, Farum OK 33.05
4.\tChristian Christensen, 34.45
5.\tNicolai Nielsen, Ålborg OK 34.52

http://www.balslev.anet.dk/eliteudvalget/testloeb_april_2006.htm