Skip to main content

De unge vil frem.

| Administrator | Nyheder 2006

Holdet til årets sidste internationale konkkurence, World Cup finalen i Frankrig, er udtaget - det giver A-landsholdsdebut til Tue Lassen, Fåborg OK

Årets World Cup har sin finale i Clermont-Ferrand, Frankrig, i dagene 1.-8. oktober.

Danmark stiller med en lille trup bestående af 2 damer og 4 herrer. På spindesiden er det ikke uventet Anne Konring Olesen, FIF Hillerød og Signe Søes, OK Pan, som skal forsvare de danske farver. Anne ligger i den samlede World Cup på en 10'ende-plads, med god mulighed for forbedring og "ny dansk damerekord" efter de 3 finale-konkurrencer. Signe kommer for at forbedre sin samlede 24'ende-plads. Begge har de friske danske mesterskaber med i bagagen, Anne på Mellemdistance og Signe på Langdistance.

På herre-siden bliver det til A-landsholdsdebut til Tue Lassen, Fåborg OK oven på en meget vellykket sensommer-sæson. Ligeledes kan Christian Christensen fremvise fine DM-resultater, der berettiger en WC-udtagelse. De to unge løbere kan under World Cup finale-ugen støtte sig til de mere erfarne drenge, Christian Nielsen og Mikkel Lund, begge Fåborg OK. Således har Fåborg-løbere sat sig på 3 af de 4 landsholdspladser!
Christian Nielsen ligger på 19'ende-pladsen som den bedst placerede af herrerne i den samlede World Cup.

Flere af landsholds-kandidaterne har, efter en lang og hård sæson, på forhånd takket nej til denne opgave, heriblandt Claus Bloch og Rene Rokkjær, OK Pan og Chris Terkelsen, Farum OK. Tenna Nørgård, Tisvilde Hegn OK blev oven på sine to fine DM-indsatser også udtaget, men har ligeledes måttet takke nej.

http://www.wcup2006.fr/anglais/index.php?url=accueil.php