Skip to main content

Lars Bom kommer til DM…

| Administrator | Nyheder 2006

Lars Bom og DOF har sammen lavet en DVD, som får premiere i DM weekenden..

Allerede sidste år begyndte optagelserne. Det skete over flere dage i det nordsjællandske. Medvirkende er Ida Marie og Christian Heerfordt, Marianne Husen, Emil Folino samt Chris Terkelsen og Jakob Ødum.

Sidstnævnte har samtidig været orienteringsteknisk konsulent på produktionen.

Præsentationen af orientering tager i alt 13 minutter og er et afsnit på Lars Bom’s nye store DVD om løb. Den kommer i handlen her først i oktober, og er et flot udstillingsvindue for orientering i en langt større sammenhæng.

Det er Lars Bom, der står for produktionen og som har lagt stemme til DVD en. Han har således valgt at stå bag kameraet og selv stå for klipning, lyd og drejebog. Og det er der kommet et meget fint resultat ud af.

Udgivelsen af afsnittet om orientering på en selvstændig DVD sker med støtte fra Team Danmarks og Danmarks Idræts-Forbunds medieudvalg, under Forbund i fokus. Vi har ret til at udgive en gratis kopi af de 13 minutter til alle klubber. Den vil kunne hentes under DM ved breddeudvalgets lille stand på stævnepladsen.

Den skal i klubben bruges til at få flere medlemmer. Vis den på skoler, arbejdspladser, i klubhuset og måske i forbindelse med en udstilling eller stand i gågaden eller på biblioteket.

Og Lars Bom kommer til DM Lang på søndag. Her vil du kunne træffe ham på stævnepladsen. Han vil gerne fortælle dig om sin nye DVD om løb. Den bør enhver orienteringsløber eje…