Skip to main content

Aalborg OK tilbage i 1.division

| Administrator | Nyheder 2006

Regn og kuling i Nordkredsens 2. division

Regn og den første kuling i månedsvis skabte uvante betingelser for løberne i dagens match i Nordkredsens 2. division i Børglum Klosterskov. Hurtigst til at trække skoene op af søle og bakker var ålborgenserne, der med en sikker sejr fik rettet op på forårets nederlag til Mariager Fjord OK. Klubberne stillede med næsten samme antal løbere og på forhånd var udfaldet usikkert, men for Aalborg OK var betingelserne for en oprykning klare: sejre over både Viborg OK og Mariager Fjord OK og desuden et passende overskud af løbspoint .
Med sikre Aalborg-gevinster på de mest pointgivende baner 1, 2a og 2b blev spændingen hurtigt taget ud af oprykningsopgøret og til sidst kunne ålborgenserne tage hjem med et samlet overskud på 25 løbspoint i forhold til Mariager Fjord OK og de vender dermed tilbage til 1. division.
Da Holstebro OK ved sit fravær selv har valgt nedrykningen, bliver både Mariager Fjord OK og Viborg OK i Nordkredsens 2. division til næste år. Her kan Mariager Fjord OK fejre 10 års ubrudt ophold i 2.divison, mens det for Viborg OK bliver tredje år i træk.

Af Søren Munthe