Skip to main content

5 Smileys fra Vendelboerne

| Administrator | Nyheder 2006

Breddekampagnerne ved at komme i gang. OK Vendelboerne startede lørdag den 12. august med 16 nye ansigter.

Breddekampagnerne ved at komme i gang. OK Vendelboerne startede lørdag den 12. august med 16 nye ansigter.

Mange klubber er gået i gang, eller skal til at gå i gang med breddekampagnerne. Vi har fået skabt god synlighed i medierne under VM, så det er bare om at holde fast, og forlænge synligheden i det lokale. Det har de gjort hos Vendelboerne.

- Det blev en flot debut på opstarten af vores ”Projekt nye medlemmer”, som jeg synes vi kan være godt tilfredse med. Sommerferien er jo først slut nu, så der kan jo være mange som først er hjemvendt i denne weekend og ikke har set vores tilbud. Der kom 16 helt nye ansigter, og så var vi begunstiget af vejret, som viste sig fra den allerbedste side, siger Peter Arildsen fra Vendelboerne.
- Vi har omdelt 2000 brochurer og har sat plakater op forskellige steder i byen og i oplandet. Vi fik en pæn omtale i Nordjyskes lørdagsudgave. Peter forsætter med at sætte foks på de nuværende medlemmers rolle i projektet:
- Det er stadig vigtigt, at klubbens medlemmer også møder op de følgende lørdage for at hjælpe de nye på vej. Men også for at vise klubbens sociale sindelag, samt at det er sjovt at løbe i OK Vendelboerne.

Der kommer stadig gode nyheder fra forårets kampagner. I O-63, Vordingborg har man ved kampagnen i foråret fået 8 nye medlemmer. - Kampagnen gik rigtig godt, og vi blev vel egentlig lidt overraskede over at der er kommet 8 nye. Nu er vi klar til efterårets kampagne, siger Niels-Henrik Holscher fra O-63.

Har jeres klub gjort nogle gode erfaringer, eller har I fået en god oplevelse med breddekampagnen, så tøv ikke med at ringe eller skrive til Jesper Lysgaard, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så kan vi dele de gode oplevelser, og inspirere hinanden til at kampagnen bliver en succes.

Og I kan stadig tjekke om I er på listen over klubber, der har gang i en kampagne. Se listen på nedenstående link.

http://bredde.do-f.dk/bredde/klubkampagn.asp