Skip to main content

Dansk verdensmester på podiet

| Administrator | Nyheder 2006

Søren Bobach, Signe Klinting, samt de øvrige der tog podiepladser, fra juniorlandsholdet hyldes på scenen i Ridehuset.

VM medaljerne og podiepladsen vandt de ved JWOC i Litauen en de første dage i denne måned. Hermed viste de vejen for vores seniorlandshold - håber vi.

Søndag den 30. juli 2006 kl. 19.50 hylder vi dem på scenen i Ridehuset i Århus. Det sker lige før med den 1. præmieoverrækkelse i WOC touren.

DOF’s venner vil give de bedste på de individuelle discipliner et kontant skulderklap på kr. 4.000 til hver, så de får bedre muligheder for udvikle deres talent og få opfyldt deres ambitioner.

Det drejer sig om juniorverdensmester Søren Bobach og bronzevinder, Signe Klinting, samt Christian Bobach for podiepladsen i lang.

Anne Linde får samme beløb for sin part i 4. pladsen på stafetten og hendes udtagelse til seniorlandsholdet, efter en flot indsats på juniorlandsholdet.

Til Maja Alm, Emil Folino og Rasmus Djuurhus er 1.000 kr. til hver, som en påskyndelse for deres indsat i stafetten, hvor pigerne sluttede som nr. 4 og drengene som nr. 6 tæt på medaljer.

Det kommer ikke til at gå stille af.

Mød frem og lad dem mærke vi sætter pris på deres talent, træningsflid og respektløse sats på at skaffe medaljer til Danmark.

Altså var det – Søndag den 30. juli 2006 kl. 19.50 i Ridehuset.

Vil du støtte DOF’s venner – kan du blive medlem ved henvendelse til Mogens Nielsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.