Skip to main content

Søren Bobach gjorde det igen

| Administrator | Nyheder 2006

I går var udfordringen Esbjergs Universitetspark, i dag – juniortestløbenes anden dag - Fanøs klitter, men vinderen i drengeklassen var igen Søren Bobach

Junior-VM testløbenes anden dag var mellemdistance på Fanø. Stævnepladsen var den samme som ved Nordisk mesterskab i 1990 og opløbet var det selv samme opløb, hvor de der var med, kan huske Allan Mogensens fantastiske spurt i mål til et Nordisk Mesterskab.

Rammerne til dagens konkurrence var lidt mere ydmyge, kun pyntet af Dansk Landinspektør Forenings bannere som tegn på at testløbet også var en afdeling af Landinspektør Junior Cuppen.

For mange blev mødet med Fanøs klitterræn en udfordring, så selv nogle af de ellers stærke og også etablerede løbere fik deres sag for. Gårsdagens vinder i pigeklassen, svenske Linnea, bommede således ganske fælt. Problemer havde også nogle af de danske junioreliteløbere, specielt må Mette Hjerrild, OK Pan, der var 20 minutter efter klubkammerat og vinder Ane Linde, kunne have ønsket sig et bedre løb.
Vinder af pigeklassen blev en sikker Ane Linde med Signe Klinting lige efter – akkurat som i går. På tredjepladsen kom overraskende 15-årige Ida Bobach.
I drenge klassen var det igen Søren Bobach, der vandt. På mit spørgsmål til Søren, hvordan han bærer sig ad, var hans korte svar. ”Jeg løber stærkt og med stor sikkerhed”! Ja, så enkelt kan det siges - det som netop er kunsten i orientering, hvis man skal være rigtig god – både at kunne holde høj hastighed og orientere med sikkerhed. Men det gør Søren altså.
Han måtte dog erkende, at der havde været lidt stress på i starten, hvor han var lidt på bagkant med orienteringen på de første par poster. Storebror Christan Bobach blev to’er. Han var ikke helt tilfreds, men indrømmede dog, at det der nok generede ham mest var, at lillebror igen havde slået ham.

Resultater
H20 (40 deltagere) 4.3 km, 17 poster
1. Søren Bobach, Silkeborg OK 31:48
2. Christian Bobach, Silkeborg OK 32:21
3. Rico Hejlskov Mogensen, St. Binderup OK 35:09
4. Philip Giødesen Lund, Søllerød OK 35:51
5. Casper Wraa, FIF Hillerød 36:19

D 20 (13 deltagere) 3.2 km 14 poster
1. Ane Linde, OK Pan Århus 25:25
2. Signe Klinting, FIF Hillerød 26:34
3. Ida Bobach, Silkeborg OK 28:12
4. Line Søderlund, Farum OK 29:18
5. Linnea Lidström, OK Landehof, Sverige 31:23

http://www.dk-orientering.dk/elite/Nydetail.asp?Id=344