Skip to main content

KUM er over os!

| Administrator | Nyheder 2006

I weekenden 13-14. maj mødes landets 180 bedste orienteringsløbere under 21 år til den traditionsrige kredsungdomsmatch.

I weekenden 13-14. maj mødes landets 180 bedste orienteringsløbere under 21 år til den traditionsrige kredsungdomsmatch. En konkurrence hvor de tre kredse, som landet er opdelt i, mødes for at se hvilken kreds der er bedst. Lørdag den 13. maj afvikles den individuelle konkurrence, og søndag afvikles stafetten. Lørdag aften er der socialt samvær. Konkurrencen forgår i år i skovene omkring Karup og Skive med Karup Orienteringsklub og Skive AMOK som arrangører. Der løbes i Stendal Plantage om lørdagen og i Sjørup plantage om søndagen.. Overnatning, bespisning og socialt samvær foregår i Skive.

- Det er et stort stævne at arrangere, men vi har styr på tingene og tror på at det bliver rigtig godt, udtaler stævneleder Gert Johannesen fra Skive AMOK. – Vi har delt opgaverne godt mellem de to klubber, og har taget det som en god udfordring at få lavet et rigtig godt stævne. Nu glæder vi os bare til at løberne kommer.

Klubberne har gennem det seneste år arbejdet på at få revideret kortene og lavet orienteringsbaner i skovene. – Vi har nu fået lavet nogle rigtig gode baner i skovene. Jeg er meget tilfreds med dem, konstaterer Gert, der har haft nogle dygtige banelæggere med i gruppen. – Når det er så dygtige løbere, der kommer, stiller de jo store krav til banerne, fortsætter Gert. – Så nu er jeg bare spændt på at høre reaktionerne, når de har løbet.

Igennem hele foråret har der været afviklet udtagelsesløb, hvor løberne kunne kvalificere sig til konkurrencen, der er et at årets helt store højdepunkter for de unge løbere. Så alene det at komme med til konkurrencen er stort for løberne.

Du kan få yderligere oplysninger om KUM på den officielle hjemmeside, der kan se på nedenstående link.

http://www.kum-2006.skiveam.dk/