Skip to main content

Spændingen udløst – Kolding vinder i Syd

| Administrator | Nyheder 2006

Søndag forsvandt al spænding om resultatet i første division i Syd da Kolding endnu en gang suverænt vandt over Odense, HTF og Esbjerg.

Der var regn og blæst, men også tørvejr til sidst da Faaborg var vært for 2. afdeling af divisionsturneringen for førstedivisionsklubberne i Syd. Resultatmæssigt blev stævnet en tro kopi af første afdeling: Igen var nyoprykkede Kolding langt stærkere end de tre andre klubber, men heller ikke deres indbyrdes placering blev der rykket på. Esbjerg var tæt på at besejre HTF, men det lykkedes alligevel sønderjyderne at få det sidste par point i hus, og det kommer formentlig til at betyde at Esbjerg må den tunge gang ned i anden division til næste år.

Det vil sige at Kolding nu er klar til landsfinalen, og klubben bliver et godt bud på mesterskabstitlen i betragtning af den klare styrkedemonstration der er blevet leveret i de to afdelinger af lokalturneringen.

Odense blev nok en gang 2’er til trods for ikke mindre end 70 løbere på klubholdet – så det var ikke fordi den fynske storklub ikke tog alvorligt nok på udfordringen denne gang. Kolding er bare stærkere, må de tre andre sydklubber erkende. Til gengæld var Odense klart stærkere end de to klubber i bunden.

Resultatet:

Match 1: Kolding Ok - Odense Ok \t99,0 - 84,0
Match 2: Kolding Ok - Ok Esbjerg \t105,0 - 72,0
Match 3: Kolding Ok - Ok H.t.f. \t\t104,0 - 74,0
Match 4: Odense Ok - Ok Esbjerg \t95,0 - 79,0
Match 5: Odense Ok - Ok H.t.f. \t\t105,0 - 77,0
Match 6: Ok Esbjerg - Ok H.t.f. \t86,0 - 88,0

Af lokalredaktør Søren Kjær